Contact
Geplaatst door Quentin Celie op 01 February 2018 11:29 AM

U kunt ons bereiken per e-mail, telefoon, chat en LinkedIn. Voor trainingen, tarieven, systeemeisen en onze nieuwsbrief kunt u terecht op www.incura.nl.

E-mail

Telefoon
088 - 946 22 73

Chat
Live Support (button linksboven in beeld)

LinkedIn
Er is een besloten LinkedIn groep voor iedere discipline: Fysio, Logo, OT,  Ergo en GGZ. Binnen deze groepen kunnen Incura medewerkers en zorgprofessionals kennis met elkaar delen. Bent u klant, maar heeft u nog geen toegang met uw LinkedIn profiel? Meld u dan nu aan voor de LinkedIn groep van uw discipline.

AFDELING

OPENINGSTIJDEN

1 september - 31 mei

1 juni - 31 augustus

KLANTENSERVICE - telefoon

ma - wo

08.00 - 18.00 uur

08.00 - 17.00 uur

do

08.00 - 15.00 uur

08.00 - 15.00 uur

GESLOTEN i.v.m. overleg

17.00 - 18.00 uur

vr

08.00 - 17.00 uur

08.00 - 17.00 uur

KLANTENSERVICE - chat

ma - do

18.00 - 20.00 uur

GESLOTEN

vr

GESLOTEN

GESLOTEN

SECRETARIAAT

ma - vr

09.00 - 17.00 uur

VERKOOP

ma - vr

09.00 - 17.00 uur

Bijzondere sluitingstijden 2018

• vrijdag 11 mei 2018, dag na Hemelvaart - gesloten

Let op: elke 3e donderdag van de maand van 21.00 tot 02.00 uur vindt er onderhoud op de omgeving plaats. U kunt dan geen gebruik maken van Incura.

Noodnummer
Buiten openingstijden is er een noodnummer beschikbaar: 088 - 946 22 57. Dit nummer kunt u bellen bij acute verbindingsproblemen, die niet veroorzaakt worden door een regionale of landelijke internetstoring.

Let op: De storingsdienst biedt geen ondersteuning voor inhoudelijke vragen over Incura of het opvragen van wachtwoorden/gebruikersnamen.

(155 stem(men))