Contact
Geplaatst door Support3 Incura-Abakus op 09 april 2020 01:16 PM

******************************************

Aangepaste openingstijden geldig vanaf 6 april 2020 in verband met maatregelen Corona virus

Vrijwel al onze medewerkers werken nu vanuit huis. Ook zij proberen thuis dagelijks de balans te zoeken en te bewaren tussen werk en privé. En maken zich zorgen over hun eigen gezondheid en die van hun kinderen of ouders. En dat kost soms tijd en soms ook de nodige energie en stress. Maar allemaal willen we jou, als Incura gebruiker, ook in deze tijden zo goed mogelijk blijven helpen. En echt, je mag er op vertrouwen dat we hier onze uiterste best voor doen!

Daarom, om onze medewerkers zo goed mogelijk hun werk te laten doen en jou te ondersteunen, hebben we besloten om tijdelijk onze openingstijden aan te passen. In ieder geval zolang de maatregelen vanwege het Corona virus duren. Deze aangepaste openingstijden zijn als volgt:

• Maandag t/m woensdag: 09.00 – 17.00 uur
  • Donderdag: 09.00 – 15.00 uur
  • Vrijdag: 09.00 – 17.00 uur

Op genoemde dagen en tijden zijn we telefonisch bereikbaar op het vertrouwde telefoonnummer 088 - 946 22 73 en we blijven uiteraard per mail bereikbaar. De chat-functie zal tijdens deze periode niet beschikbaar zijn.

********************************************

U kunt ons bereiken per e-mail, telefoon, chat en LinkedIn.

• Voor al uw inhoudelijke vragen over Incura kunt u terecht bij onze medewerkers van de Customer Support.
  • Voor al uw algemene vragen over onze trainingen, uw huidige contract of uw factuur kunt u contact opnemen met onze medewerkers van de Backoffice.
  • Voor onder meer tarieven, systeemeisen en onze nieuwsbrief kunt u terecht op onze website, www.incura.nl.

E-mail

Telefoon

• Customer Support & Backoffice: 088 - 946 22 73
  • Sales: 088 - 946 22 33

Chat
Live Support (button linksboven in beeld)

LinkedIn
Er is een besloten LinkedIn groep voor iedere discipline: Fysio, Logo, OT,  Ergo en GGZ. Binnen deze groepen kunnen Incura medewerkers en zorgprofessionals kennis met elkaar delen. Bent u klant maar heeft u nog geen toegang met uw LinkedIn profiel? Meld u dan nu aan voor de LinkedIn groep van uw discipline.

AFDELING

OPENINGSTIJDEN

1 september - 31 mei

1 juni - 31 augustus

CUSTOMER SUPPORT - telefoon

ma - wo

08.00 - 18.00 uur

08.00 - 17.00 uur

do

08.00 - 15.00 uur

08.00 - 15.00 uur

GESLOTEN i.v.m. overleg

17.00 - 18.00 uur

vr

08.00 - 17.00 uur

08.00 - 17.00 uur

CUSTOMER SUPPORT - chat

ma - do

18.00 - 20.00 uur

GESLOTEN

vr

GESLOTEN

GESLOTEN

BACKOFFICE

ma - vr

09.00 - 17.00 uur

SALES

ma - vr

09.00 - 17.00 uur

Bijzondere sluitingstijden 2020

• dinsdag 5 mei 2020 gesloten (Bevrijdingsdag)
  • vrijdag 22 mei 2020 gesloten (dag na Hemelvaart)

Let op: elke 3e donderdag van de maand van 21.00 tot 02.00 uur vindt er onderhoud op de omgeving plaats. U kunt dan geen gebruik maken van Incura.

Noodnummer
Buiten openingstijden is er een noodnummer beschikbaar: 088 - 946 22 57. Dit nummer kunt u bellen bij acute verbindingsproblemen, die niet veroorzaakt worden door een regionale of landelijke internetstoring.

Let op: De storingsdienst biedt geen ondersteuning voor inhoudelijke vragen over Incura of het opvragen van wachtwoorden/gebruikersnamen.

(177 stem(men))