Contact
Geplaatst door Support3 Incura-Abakus op 08 October 2018 05:12 PM
U kunt ons bereiken per e-mail, telefoon, chat en LinkedIn.

• Voor al uw inhoudelijke vragen over Incura kunt u terecht bij onze medewerkers van de Customer Support.
  • Voor al uw algemene vragen over onze trainingen, uw huidige contract of uw factuur kunt u contact opnemen met onze medewerkers van de Backoffice.
  • Voor onder meer tarieven, systeemeisen en onze nieuwsbrief kunt u terecht op onze website, www.incura.nl.
E-mail
Telefoon
  • Customer Support & Backoffice: 088 - 946 22 73
  • Sales: 088 - 946 22 33

Chat
Live Support (button linksboven in beeld)

LinkedIn
Er is een besloten LinkedIn groep voor iedere discipline: Fysio, Logo, OT,  Ergo en GGZ. Binnen deze groepen kunnen Incura medewerkers en zorgprofessionals kennis met elkaar delen. Bent u klant maar heeft u nog geen toegang met uw LinkedIn profiel? Meld u dan nu aan voor de LinkedIn groep van uw discipline.

AFDELING

OPENINGSTIJDEN

1 september - 31 mei

1 juni - 31 augustus

CUSTOMER SUPPORT - telefoon

ma - wo

08.00 - 18.00 uur

08.00 - 17.00 uur

do

08.00 - 15.00 uur

08.00 - 15.00 uur

GESLOTEN i.v.m. overleg

17.00 - 18.00 uur

vr

08.00 - 17.00 uur

08.00 - 17.00 uur

CUSTOMER SUPPORT - chat

ma - do

18.00 - 20.00 uur

GESLOTEN

vr

GESLOTEN

GESLOTEN

BACKOFFICE

ma - vr

09.00 - 17.00 uur

SALES

ma - vr

09.00 - 17.00 uur

Bijzondere sluitingstijden 2018

• vrijdag 11 mei 2018, dag na Hemelvaart - gesloten

Let op: elke 3e donderdag van de maand van 21.00 tot 02.00 uur vindt er onderhoud op de omgeving plaats. U kunt dan geen gebruik maken van Incura.

Noodnummer
Buiten openingstijden is er een noodnummer beschikbaar: 088 - 946 22 57. Dit nummer kunt u bellen bij acute verbindingsproblemen, die niet veroorzaakt worden door een regionale of landelijke internetstoring.

Let op: De storingsdienst biedt geen ondersteuning voor inhoudelijke vragen over Incura of het opvragen van wachtwoorden/gebruikersnamen.

(160 stem(men))