Contact
Geplaatst door Support3 Incura-Abakus op 15 december 2020 10:38 AM

U kunt ons bereiken per e-mail, telefoon, chat (tijdelijk gesloten) en LinkedIn.

• Voor al uw inhoudelijke vragen over Incura kunt u terecht bij onze medewerkers van de Customer Support.
  • Voor al uw algemene vragen over onze trainingen, uw huidige contract of uw factuur kunt u contact opnemen met onze medewerkers van de Backoffice.
  • Voor onder meer tarieven, systeemeisen en onze nieuwsbrief kunt u terecht op onze website, www.incura.nl.

E-mail

Telefoon

• Customer Support & Backoffice: 088 - 946 22 73
  • Sales: 088 - 946 22 33

Chat (tijdelijk gesloten)
Live Support (button linksboven in beeld)

LinkedIn
Er is een besloten LinkedIn groep voor iedere discipline: Fysio, Logo, OT,  Ergo en GGZ. Binnen deze groepen kunnen Incura medewerkers en zorgprofessionals kennis met elkaar delen. Bent u klant maar heeft u nog geen toegang met uw LinkedIn profiel? Meld u dan nu aan voor de LinkedIn groep van uw discipline.

AFDELING

OPENINGSTIJDEN

1 september - 31 mei

1 juni - 31 augustus

CUSTOMER SUPPORT - telefoon

ma - wo

08.00 - 18.00 uur

08.00 - 17.00 uur

do

08.00 - 15.00 uur

08.00 - 15.00 uur

GESLOTEN i.v.m. overleg

17.00 - 18.00 uur

vr

08.00 - 17.00 uur

08.00 - 17.00 uur

CUSTOMER SUPPORT - chat

ma - do

TIJDELIJK GESLOTEN

GESLOTEN

vr

GESLOTEN

GESLOTEN

BACKOFFICE

ma - vr

09.00 - 17.00 uur

SALES

ma - vr

09.00 - 17.00 uur

Bijzondere sluitingstijden 2021

• vrijdag 14 mei 2021 gesloten (dag na Hemelvaart)

Let op: elke 3e donderdag van de maand van 21.00 tot 02.00 uur vindt er onderhoud op de omgeving plaats. U kunt dan geen gebruik maken van Incura.

Storingsdienst
Buiten onze openingstijden kunt u contact opnemen met onze storingsdienst, bereikbaar op: 088 - 946 22 57. Dit nummer kunt u uitsluitend bellen bij acute verbindingsproblemen, die niet veroorzaakt worden door een regionale of landelijke internetstoring.

Let op: De storingsdienst biedt geen ondersteuning bij inhoudelijke vragen over Incura of bij het opvragen van wachtwoorden of gebruikersnamen.

(180 stem(men))