Nieuwe of bijgewerkte meetinstrumenten activeren
Geplaatst door Customer Support op 19 februari 2019 10:04 AM

Wanneer een Incura medewerker nieuwe of bijgewerkte meetinstrumenten online heeft gezet, moeten deze meetinstrumenten eerst 'geactiveerd' worden, voordat u over de meetinstrumenten kunt beschikken.

Nieuwe of bijgewerkte meetinstrumenten ophalen
Om over nieuwe of bijgewerkte instrumenten te kunnen beschikken, dient u deze éénmalig op te halen. Dit gebeurt niet automatisch. U kunt dit bewerkstelligen via Beheer > Instrument beheer waarbij u vervolgens op de knop ‘Bijwerken instrumenten’ klikt.

(6 stem(men))