Medewerkers autoriseren voor bepaalde overzichten
Geplaatst door Customer Support op 18 februari 2019 04:47 PM

Via 'Gebruikersbeheer' kunt u per gebruiker aangeven welk overzicht zichtbaar zal zijn voor de desbetreffende gebruiker. Hiermee heeft u zelf in de hand wie welk overzicht kan zien en mag gebruiken.

Hoe autoriseert u een medewerker voor een specifiek overzicht?
Vanuit het Dashboard gaat u naar Beheer > Gebruikersbeheer en dubbelklikt op de gebruiker. Klik eerst op de knop

Bij 'Functie-autorisaties' vinkt u ‘Overzichten beheerder (zorginhoudelijk)’ aan waarna er een icoon verschijnt achter deze optie:

Klik op het icoon en onderstaande pop-up verschijnt:

Vink de overzichten uit die de desbetreffende gebruiker niet mag zien. Wanneer de desbetreffende gebruiker in het Dashboard rechtsonder de optie 'Overzichten' aanklikt, zal de medewerker in zijn/haar scherm te overzichten te zien krijgen die passen bij de ingestelde autorisatie.

(6 stem(men))