Handleiding: SMS- en E-mail-Service
Geplaatst door Martine Huitenga op 29 maart 2019 04:46 PM

Herinner uw patiënt aan een afspraak per SMS of e-mail!
Vindt u het ook vervelend als een patiënt niet komt opdagen? En stuurt u liever ook geen verzuimfactuur? Met onze SMS- en E-mail-Service zijn ‘no-shows’ verleden tijd, want hiermee kunt u uw patiënt een afspraakherinnering per SMS en/of e-mail sturen. Ook kunt u heel eenvoudig een afspraak of zelfs een hele dag met afspraken annuleren, van uzelf of van een zieke collega. Deze service biedt u persoonlijk contact met uw patiënt en geeft uw praktijk/instelling een professionele uitstraling.

Voordelig & flexibel
U betaalt geen abonnementskosten, alleen de kosten per bericht: slechts € 0,12 per SMS (inclusief BTW). E-mail is kosteloos. Wanneer u per zorgverlener 1 no-show per maand kunt voorkomen, verdient deze service zichzelf al terug. Daarnaast loopt u geen omzet mis. U kunt de SMS- en E-mail-Service op ieder moment aan- en uitzetten. Stel de berichtgeving in voor al uw patiënten, of per patiënt. Kijk voor meer informatie in onderstaande handleiding.

Bijlagen

16 handleiding sms- en e-mail-service v1.2.pdf (669.94 KB)
(9 stem(men))