Extensies voor de Incura Correspondentie Module
Geplaatst door Paul van der Zee op 14 March 2018 12:32 PM

Handleiding Correspondentie installatie
Voor het opstarten van de Correspondentie Module zijn enkele handelingen vereist. Klik hier voor de algemene installatie handleiding voor de Correspondentie Module.

Bijzondere situaties
Voor sommige besturingssystemen of bepaalde webbrowsers dient een extra extensie of add-on te installeren. Ook in bovenstaande handleiding vindt u hier meer informatie over terug. Bekijk hieronder welke situatie op u van toepassing is.

• Apple
    Bent u Apple  gebruiker en wilt u in de nieuwe versie van Incura gebruik maken van de Correspondentie Module? Neem dan contact op Customer Support voor ondersteuning.

• Google Chrome
    In Paragraaf 1.2 van bovengenoemde handleiding staat beschreven hoe u de extensie installeert die u nodig heeft om binnen Google Chrome gebruik te maken van de tekstverwerker. Klik hier voor het downloaden van de extensie voor Google Chrome.

Let op: wordt de extensie niet gedownload nadat u 'Extensie toevoegen' heeft gekozen binnen de chrome web store? Klik dan hier om de extensie alsnog te downloaden.

• Mozilla Firefox
    In paragraaf 1.3 van bovengenoemde handleiding staat beschreven hoe u de extensie installeert die u nodig heeft om binnen Mozilla Firefox gebruik te maken van de tekstverwerker. Klik hier voor het downloaden van de extensie voor Firefox.

• Internet Explorer
    Voor de webbrowser Internet Explorer zijn er geen aanvullende extensies of instellingen nodig, de tekstverwerker zou direct moeten opstarten. Ervaart u toch problemen met het kunnen openen van de tekstverwerker onder Internet Explorer, neem dan contact op met Customer Support.
(22 stem(men))