(e)RAAM
Geplaatst door Michel Pasman op 15 June 2016 11:00 AM

Vernieuwde Helpdesk
Vanaf 1 april 2016 is de (e)RAAM Helpdesk ondergebracht bij de Customer Support van Incura. Bekijk hier hoe u contact met ons kan opnemen.

Handleidingen
Klik hier om de (e)RAAM handleidingen te bekijken.

Update
Klik hier om de meeste recente update van RAAM te downloaden (Versie 2.7.13.0).

Teamviewer
Teamviewer kunt u downloaden via de button Teamviewer in de bovenste menubalk.

Maak kennis met Incura
Incura is de opvolger van (e)RAAM: een online totaalpakket waarmee u flexibeler en efficiënter kunt werken binnen uw praktijk of instelling. Wilt u ook gebruik kunnen maken van nieuwe functionaliteiten zoals de SMS- en E-mail-Service en de Incura Pro app? Dan kunt u op elk gewenst moment overstappen, uw contract wordt dan overgenomen door Incura.

Meer weten? Neem contact met ons op voor een online demo!

(11 stem(men))