Boekhoudafspraak
Geplaatst door Jan Pieter Schoon op 01 February 2018 04:35 PM

Als nieuwe klant krijgt u van ons een boekhoudkundig overstapgesprek van een uur, geheel kosteloos. Boekhoudkundige vragen zijn primair het werkveld van uw boekhouder of accountant. Graag attenderen wij u op de support website waar u ondersteuning vindt voor veel van deze vragen in de vorm van boekhoudkundige handleidingen. Ook kunt u onze training Boekhouding volgen.

Boekhoudafspraak
Heeft u behoefte aan verdere ondersteuning en kan uw boekhouder u niet helpen? Of heeft u geen boekhouder? Dan kunt u een afspraak maken met onze boekhoudkundige expert Vincent van Rooij.

Let op: aan een boekhoudafspraak zijn kosten verbonden. Op www.incura.nl vindt u onze tarieven terug. Selecteer uw discipline, kies 'Slimme software' en vervolgens 'Tarieven 2018'.

Hoe maakt u een afspraak?

• kies een datum en tijdstip in onze online agenda, uw opstartgesprek kunt u ook op deze manier aanvragen
  • nadat u alle gegevens heeft ingevuld, ontvangt u een e-mail met de gegevens van uw afspraak

Klik hier voor de online agenda

(12 stem(men))