RSS feed
Nieuws
May
8
Geplaatst door Karlijn Kouwets op 08 mei 2015 02:11 PM

Let op: indien u werkt op Incura GGZ, dan is dit bericht niet voor u van toepassing. Alle omgevingen van Incura GGZ zijn onlangs al geüpdatet.

Regelmatig vinden er updates binnen Incura plaats. Deze updates worden altijd ’s avonds en ’s nachts uitgevoerd. Op dit moment staat er een dermate grote update klaar dat we die helaas niet ’s avonds of ’s nachts kunnen uitvoeren. Op deze momenten is er simpelweg te weinig tijd om deze grote update volledig uit te voeren. We hebben om deze update juist uit te voeren daarom enkele zondagen nodig.

Op zondag 10 mei, donderdag 14 mei (Hemelvaartsdag) en zondag 17 mei gaan wij de update uitvoeren. We doen dit stap voor stap. Dat wil zeggen dat Incura niet voor iedereen tegelijkertijd wordt geüpdatet, maar dat we steeds een aantal Incura-omgevingen updaten. Zodra uw Incura een update heeft ondergaan verschijnt in het Dashboard van Incura de volgende melding: ‘Uw Incura is geüpdatet’. Uiteindelijk zal na 17 mei voor iedereen zijn/haar Incura geüpdatet zijn. Vanwege de omvang van deze update bestaat de kans dat Incura op de eerder genoemde data niet bereikbaar is en dat in de ochtenden erna, maandag 11 mei, vrijdag 15 mei en maandag 18 mei Incura trager kan zijn.

Klik hier voor de uitgebreide releasenotes.

Indien u op één van de genoemde dagen echt in Incura wilt werken (bijvoorbeeld vanwege een audit of een groepsbijeenkomst die gepland staat), kunt u contact opnemen met onze Customer Support support@incura.nl. We hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.