Waarom worden de kwaliefy inloggegevens niet geaccepteerd?
Geplaatst door Support3 Incura-Abakus op 18 april 2014 03:24 PM

Vraag: Ik heb inlogcodes van Kwaliefy ontvangen. Deze codes worden echter niet correct gevalideerd bij Beheer > Globale instellingen.

Antwoord: Er zijn drie mogelijke oplossingen die dit probleem kunnen verhelpen.

1. Uw Kwaliefy wachtwoord in Incura dient gelijk te zijn aan het wachtwoord dat u heeft ontvangen na aanmelding bij Kwaliefy. Let hierbij goed op grote en kleine letters.

2. Het is mogelijk om het Kwaliefy wachtwoord te wijzigen op de Kwaliefy website. Zorg ervoor dat u dit wachtwoord ook gebruikt in Incura.

3. Uw gebruikersnaam dient te beginnen met ‘KNGF’ (zonder tekens) en wordt gevolgd door een nummer.