Foutmelding ‘Kan de eigenschap style van een niet-gedefinieerde verwijzing of een verwijzing naar een lege waarde niet ophalen’.
Geplaatst door Customer Support op 24 maart 2017 12:29 PM

Wanneer u deze foutmelding in Incura ziet dan heeft u malware op uw pc staan. Malware is een verzamelnaam voor kwaadaardige en/of schadelijke software. Wanneer uw pc met Malware is geïnfecteerd kunt u Incura, delen van Incura en vaak ook andere websites niet meer gebruiken.

Het is dus erg belangrijk dat u uw computer vrij houdt van deze kwaadwillende software.

Meer over Malware en hoe deze te verwijderen leest u in de FAQ Hoe verwijder ik Malware van mijn pc?