Wat zijn namaak/schijnzoekmachines?
Geplaatst door Customer Support op 09 september 2014 01:49 PM

Onderstaande lijst is een opsomming van namaak zoekmachines. Indien één van deze zoekmachines op uw pc aanwezig is, dan is er een grote kans dat uw pc is geïnfecteerd met Malware. Malware is een verzamelnaam voor kwaadaardige en/of schadelijke software. Wanneer uw pc met Malware is geïnfecteerd kunt u Incura, delen van Incura en vaak ook andere websites niet meer gebruiken.

Het is dus erg belangrijk dat u uw computer vrij houdt van deze kwaadwillende software.

Meer over Malware en hoe deze te verwijderen leest u in de FAQ Hoe verwijder ik Malware van mijn pc?

1. Websearch. In de adresbalk van de webbrowser staat dan zoiets als http://websearch.fastosearch.info...

2. Babylon. In de adresbalk van de webbrowser staat dan http://search.babylon.com

3. SafeFinder. In de adresbalk van de webbrowser staat dan http://search.safefinder.com

4. Doko. In de adresbalk van de webbrowser staat danhttp://www.doko-search.com