Hoe verwijder ik Malware van mijn pc?
Geplaatst door Customer Support op 09 september 2014 01:50 PM

Voor het verwijderen van Malware kunt u in de meeste gevallen terecht bij een systeembeheerder in uw omgeving of een gespecialiseerde computerwinkel. Incura Customer Support kan dit niet voor u doen. Dit valt buiten onze service. Ook wanneer het betekent dat u Incura niet kan gebruiken omdat Malware op uw computer de werking ervan belemmerd. U zult Malware moeten laten verwijderen door iemand die daar de expertise voor in huis heeft.

Wij hebben echter wel goede ervaring met het programma Malwarebytes. Dit programma kunt u vergelijken met een anti-virusprogramma. Net zoals een anti-virusprogramma zoveel mogelijk virussen weert van uw pc kunt u met Malwarebytes proberen om Malware van de pc te verwijderen. U kunt gratis het programma Malwarebytes downloaden via deze link: www.malwarebytes.org .

Let op: Evenals met anti-virusprogramma’s is er geen 100% garantie dat Malwarebyes de Malware ook echt van uw computer kan verwijderen. Daarom kunt u zich toch het beste wenden tot een computerwinkel of een anders persoon die gespecialiseerd is in het verwijderen van de Malware.