Dienstverlening Customer Support
Geplaatst door op 06 april 2017 05:42 PM

Onze Customer Support biedt u ondersteuning bij vragen over onze software. Vragen over uw computer of andere hardware vallen buiten onze dienstverlening. Wij adviseren u om hiervoor contact op te nemen met AXS ICT. Uiteraard kunt u ook uw eigen ICT dienstverlener raadplegen. Mogelijk brengen zij hier kosten voor in rekening.

Ondersteuning Customer Support Ondersteuning AXS ict (of uw eigen ICT leverancier)
Inhoudelijke vragen over Incura Softwarepakket" Algemene PC (Windows)/Apple (Mac) vragen
  Importeren Systeem certificaat in Incura  Internetbrowser gerelateerde problemen
 Computerproblemen welke een relatie hebben met Incura
(Correspondentie, PDF reader problemen)
Algemene lokale printer problemen
  Verlengen/Exporteren Systeem Certificaat bij VECOZO
   Malware en spyware verwijderen