Kennisbank
Na hoeveel tijd word je in Incura automatisch uitgelogd?
Geplaatst door Customer Support op 10 november 2014 06:54 PM

Wanneer u Incura een tijdje niet actief gebruikt – dat wil zeggen dat u een langere periode in het programma geen handelingen uitvoert – dan wordt u op een gegeven moment vanzelf uitgelogd. Incura wordt op die manier automatisch vergrendeld en maakt dat u opnieuw moet inloggen om weer met het programma verder te kunnen werken.

Incura gaat hierin mee in de veiligheidseisen die aan software gesteld wordt, waarin o.a. een conditie als deze is meegenomen. De zogenaamde ‘uitlogtijd’ die hierdoor standaard op de achtergrond is ingesteld, staat op precies 50 minuten. U kunt deze uitlogtijd niet zelf beïnvloeden en zal door ons ook niet worden aangepast.

Wordt u eerder uitlogd dan 50 minuten? Dan komt dit niet omdat bij u de instellingen in het programma zelf anders zijn, maar ligt de oorzaak bij ‘het op zwart gaan’ (energiebeheer) van uw monitor, schermbeveiligingen/screensavers of het in werking gaan van de slaapstand van het apparaat waar u Incura op gebruikt.

U kunt het te snel uitloggen uit Incura in de meeste gevallen dus zelf eenvoudig tegengaan. In de handleiding Praktische tips (hoofdstuk 12) wordt kort toegelicht waar u deze opties op uw computer kunt vinden.

tags: uitloggen, sessie verlopen, opnieuw aanmelden

(2 stem(men))
Nuttig
Niet nuttig