Hoe voorkom je ‘vreemde tekens’ tijdens het typen in Incura?
Geplaatst door Customer Support op 10 november 2014 07:30 PM

Wanneer u een ‘&‘ typt maar u krijgt daarvoor in de plaats een ‘_’  of u typt ‘*’, maar er verschijnt een ‘(’…

… u typt ‘?’, maar er verschijnt een ‘=’…

... dan staat de taal van uw toetsenbord waarschijnlijk in een verkeerde taal. U lost dit vaak heel eenvoudig op door op uw toetsenbord even de (linker)CTRL- in combinatie de (linker)SHIFT-toets even kort tegelijk in te drukken. Hiermee wisselt u de ingestelde taal van uw pc.

tags: toetsenbordtaal

(1 stem(men))