Hoe kan een behandelepisodes of zelfs een geheel dossier worden verwijderd?
Geplaatst door Customer Support op 07 april 2015 04:07 PM

Het verwijderen van een behandelepisode is niet mogelijk. Officieel mag dit ook niet, omdat wettelijk is bepaald dat eerder ingebrachte dossiergegevens naderhand niet meer mogen worden aangepast. Toch bestaat er in Incura een methode om behandelepisodes in het programma dusdanig te markeren dat u er geen behandelingen meer op kan inplannen en ze niet meer meedoen in rapportagefuncties zoals de overzichten.

In de handleiding Praktische Tips wordt in hoofdstuk 15 uitgelegd hoe u behandelepisode kunt ontdubbelen/ beëindigen. Met eenzelfde methode kunt u eveneens een geheel dossier op inactief zetten, waardoor u teveel aangemaakte patiëntdossiers kunt inactiveren.

tags: dossier verwijderen, ontdubbelen, beëindigen, sluiten, deleten.

(3 stem(men))