Nieuwe of bijgewerkte meetinstrumenten activeren
Geplaatst door Customer Support op 02 december 2020 10:04 AM

Wanneer er nieuwe of bijgewerkte meetinstrumenten online zijn gezet, moeten deze meetinstrumenten eerst 'geactiveerd' worden, voordat u over de meetinstrumenten kunt beschikken.

Nieuwe of bijgewerkte meetinstrumenten ophalen
Nieuwe of bijgewerkte instrumenten dient u éénmalig op te halen. Dit gebeurt niet automatisch. U doet dit via Beheer > Instrument beheer waarbij u op de knop ‘Bijwerken instrumenten’ klikt.

(6 stem(men))