(e)RAAM Klantenservice
Geplaatst door Martine Huitenga op 20 April 2018 01:20 PM

Vernieuwde Helpdesk
Vanaf 1 april 2016 is de (e)RAAM Helpdesk ondergebracht bij de klantenservice van Incura. Bekijk hier hoe u contact met ons kan opnemen.

Handleidingen
Klik hier om de (e)RAAM handleidingen te bekijken.

Nieuwe DigiTar tarieven
De nieuwe DigiTar tarieven zijn beschikbaar. Klik hier voor de handleiding.

Nieuwe Standard.mdb i.v.m. declaratie basis GGZ
Om in 2018 de basis GGZ te kunnen declareren dient u een aanpassing te doen in RAAM. U dient dit bestand te plaatsen volgens de volgende handleiding.

Update (laatste versie)
Klik hier om de meeste recente update van RAAM te downloaden (Versie 2.7.15.0).

VNC Instant Support
VNC Instant Support kunt u downloaden via de button VNC SUPPORT in de bovenste menubalk.

Maak kennis met Incura
Incura is de opvolger van (e)RAAM: een online totaalpakket waarmee u flexibeler en efficiënter kunt werken binnen uw praktijk of instelling. Wilt u ook gebruik kunnen maken van nieuwe functionaliteiten zoals de SMS- en E-mail-Service en de Incura Pro app? Dan kunt u op elk gewenst moment overstappen, uw contract wordt dan overgenomen door Incura.

Meer weten? Neem contact met ons op voor een online demo!

(30 stem(men))