Handleiding: Bladwijzers, favorieten & bookmarks
Geplaatst door Martine Huitenga op 20 juli 2016 12:20 PM

In deze handleiding wordt uitgelegd hoe u de loginpagina van Incura kunt toevoegen als bladwijzer binnen de webbrowser van uw keuze. Bladwijzers worden ook wel favorieten of bookmarks genoemd. Het zijn allemaal benamingen voor hetzelfde fenomeen: u kunt internetadressen bewaren door de pagina’s te markeren. Zo’n markering heet een bladwijzer. Het zijn snelkoppelingen naar een website. Wanneer u op een bladwijzer klikt, komt u direct op de bijbehorende internetpagina terecht.

tags: browser, browsers, dupliceren, google chrome, internet explorer, edge, mozilla firefox, safari, duplicatie

Bijlagen

B11 Bladwijzers, favorieten & bookmarks (v1.0) NH.pdf (726.96 KB)