Kennisbank
Kunnen de vinkjes bij Zoek patiënt standaard worden uitgezet?
Geplaatst door Customer Support op 24 maart 2017 12:32 PM

Bij het zoeken naar patiënten treft u in het scherm ‘Zoek patiënt’ de twee opties ‘Alleen eigen patiënten’ en ‘Alleen actieve patiënten’ aan.

De betekenis van deze twee opties zijn:

  • Alleen eigen patiënten – toont alleen de patiëntdossiers waarbij u de hoofdbehandelaar bent op dossierniveau of de verantwoordelijk behandelaar op behandelepisodeniveau.
  • Alleen actieve patiënten – toont alleen de patiëntdossiers waar tenminste één behandelepisode in voorkomt waar:
    • Of geen einddatum is ingevuld
    • Of de ingevulde einddatum in de toekomst ligt

Het is mogelijk om deze twee vinkjes standaard altijd op ‘aan’ of ‘uit’ te zetten. Of u dit wilt alleen voor uzelf/de ingelogde gebruiker of dat u wilt dat dit voor alle medewerkers zo werkt, stelt u in met de opties onder ‘Globale instellingen’ en/of ‘Gebruikersinstellingen’.

De route voor Globale instellingen is:
Globale instellingen > knop ‘Wijzigen’ aanklikken > deelvenster ‘Zoekinstellingen’ 

De route voor Gebruikersinstellingen is:
Gebruikersinstellingen > knop ‘Wijzigen’ aanklikken > deelvenster ‘Zoekinstellingen’

In beide gevallen komt u in het deelvenster de volgende opties tegen:

  • Toon eigen patiënten
  • Toon actieve patiënten

Wat u invult bij Gebruikersinstellingen is leidend.

(0 stem(men))
Nuttig
Niet nuttig