Versie van uw webbrowser controleren
Geplaatst door Customer Support op 06 augustus 2021 03:53 PM

Zo controleert u welke versie uw webbrowser heeft:

Microsoft Edge: Open de browser. Klik op het pictogram met de drie stippen, klik op Help en feedback en dan op 'Over Microsoft Edge'.

Firefox: https://support.mozilla.org/nl/kb/zien-welke-versie-van-firefox-u-gebruikt

Google Chrome: Open de browser. Klik op het pictogram met de drie stippen, klik op Help en feedback en dan op 'Over Google Chrome'.