2017 - Releasenotes 24 augustus (GGZ)
Geplaatst door Martine Huitenga op 29 augustus 2017 09:54 AM

Op donderdag 24 augustus hebben wij een aantal verbeteringen doorgevoerd in Incura GGZ. In deze releasenotes kunt u zien welke verbeteringen dat zijn.

• 'Alleen eigen agenda tonen' vervangen door 'Beperkt agenda's tonen'
    U kunt nu zelf kiezen welke agenda's u bij bepaalde medewerkers wilt tonen. Via Beheer > Gebruikersbeheer > dubbelklikken op een gebruikersaccount kunt u nu onder het kopje 'Functie autorisaties' kiezen voor de optie 'Beperkt agenda's tonen'. Vervolgens klikt u op het 'Blad'-icoontje, dan verschijnt een pop-up waarin u aanvinkt welke Agenda’s deze gebruiker mag inzien. Kijk voor meer informatie in paragraaf 2 van de Handleiding Rechtenbeheer.

• Agenda-instelling voor dubbele afspraken hersteld
    De instelling op het waarschuwen of niet toestaan voor het maken van dubbele afspraken in de agenda werkt weer (Agenda > Instellingen > Toestaan meerdere afspraken per dag).

• Beschikking zonder patiënt kunnen koppelen
    Heeft u een beschikking opgehaald waarbij de patiënt nog niet in Incura stond? Dan kunt u vanaf nu onder 'Beheer beschikkingen' de patiënt koppelen:
    • Voeg de patiënt toe aan Incura.
    • Ga naar 'Beheer beschikkingen' en klik op de regel van de beschikking.
    • Klik rechtsboven op de optie 'Patiënt koppelen'. Incura koppelt nu de beschikking aan de patiënt.