2017 - Releasenotes 28 augustus
Geplaatst door Martine Huitenga op 29 August 2017 11:38 AM

Op maandag 28 augustus hebben wij een aantal verbeteringen doorgevoerd in Incura. In deze releasenotes kunt u zien welke verbeteringen dat zijn.

'Alleen eigen agenda tonen' vervangen door 'Beperkt agenda's tonen'
U kunt nu zelf kiezen welke agenda's u bij bepaalde medewerkers wilt tonen. Via Beheer > Gebruikersbeheer > dubbelklikken op een gebruikersaccount kunt u nu onder het kopje 'Functie autorisaties' kiezen voor de optie 'Beperkt agenda's tonen'. Vervolgens klikt u op het 'Blad'-icoontje, dan verschijnt een pop-up waarin u aanvinkt welke Agenda’s deze gebruiker mag inzien. Kijk voor meer informatie in paragraaf 2 van de Handleiding Rechtenbeheer.

Agenda-instelling voor dubbele afspraken hersteld
De instelling op het waarschuwen of niet toestaan voor het maken van dubbele afspraken in de agenda werkt weer (Agenda > Instellingen > Toestaan meerdere afspraken per dag).

Fysio, Logo, OT & Ergo

Beheer van standaardteksten uitgebreid
De beheer functionaliteiten van standaardteksten zijn uitgebreid. Via Stamgegevens > Coderingen > Standaard teksten treft u nu de volgende mogelijkheden aan:
  • Er kan worden gefilterd op formulier, veldnaam, actief en eigenaar.
  • Het is mogelijk om meer dan 900 tekens in te voeren.
  • U kunt de prioriteit aanpassen van de standaardteksten.
Signalering op doelen
Voor hoofddoelen en subdoelen is het nu mogelijk om signaleringen in stellen. Na het aanvinken van de optie 'signaleringen tijdspad doelen' via Instellingen > Praktijkinstellingen > dubbelklikken op een praktijk > tabblad Algemeen ontstaan de volgende mogelijkheden:
  • Indien het tijdspad van een doel is verlopen, komt een signalering naar voren bij de verantwoordelijk behandelaar van de behandelepisode.
  • De meldingstekst voor een hoofddoel luidt: 'Het tijdspad van het hoofddoel is verlopen. We adviseren u dit doel te evalueren'.
  • De meldingstekst voor een subdoel 1 luidt: 'Het tijdspad van het subdoel 1 is verlopen. We adviseren u dit doel te evalueren'.
  • De pop-up met de signalering komt naar voren tijdens het inloggen in Incura en in het patiëntdossier bij de Persoonsgegevens.
Voorwaarden voor het opkomen van de signalering op doelen zijn:
  • De einddatum is niet ingevuld (!).
  • De signalering geldt alleen voor nieuwe doelen.
  • Op het doel zijn het doel, de startdatum en het tijdspad ingevuld (exclusief 'sessies').

Fysio, OT & Ergo

'Diagnose' en 'behandelaar' toegevoegd aan Beheer facturen
Bij Beheer facturen wordt nu in de detailweergave van een (verzamel-)factuur en van de conceptfactuur ook de diagnosecode en behandelaar getoond.