Uw Incura Pro app is vernieuwd!
Geplaatst door Martine Huitenga op 02 december 2019 10:10 AM

De afgelopen periode hebben we gewerkt aan nieuwe functies, een verbeterde prestatie en stabiliteit. Mede dankzij uw tips en ideeën is de app gebruiksvriendelijker geworden. U kunt makkelijker navigeren en de koppeling met uw Incura is verbeterd. De app is beschikbaar voor iOS (Apple) en Android.

Bestaande gebruikers

• iOS (Apple): Binnen de Apple App Store staat de Incura Pro app met de knop 'Update'. Met het indrukken van deze knop wordt de oude versie verwijderd en de nieuwe versie geplaatst. Een van de nieuwe functies is dat we in het vervolg u actief attenderen op het beschikbaar komen van een nieuwe versie.
  • Android: U kunt de vernieuwde app via de Google Play Store updaten. Let op: als de update aan mocht geven niet te kunnen installeren, kan dat opgelost worden door de bestaande app op het telefoontoestel te verwijderen en daarna opnieuw te installeren.

Bij een eerste installatie of een her-installatie moet de volgende procedure worden gevolgd om toegang tot de gegevens van Incura te krijgen. Onderstaande stappen worden ook in deze video getoond.

1. Open de Incura Pro app;
  2. Vul uw Incura gebruikersnaam en wachtwoord in (gelijk aan de desktopversie) en tik op INLOGGEN;
  3. Binnen enkele minuten ontvangt u een éénmalige SMS met een pincode op het telefoonnummer dat geregistreerd staat in de desktopversie van Incura. Voer de pincode in en tik op CONTROLEREN;
  4. Kies een zelfbedachte 5-cijferige pincode. U kunt daarnaast ook kiezen voor inloggen met vingerafdruk (afhankelijk van uw smartphone);
  5. U kunt nu inloggen met uw pincode.

Nieuwe gebruikers

Bent u een nieuwe gebruiker? Dan kunt u de vernieuwde app gratis downloaden bij de Apple App-Store en de Google Play-Store. Om gebruik te kunnen maken van de app dient u enkele handelingen binnen Incura te verrichten en een pincode te kiezen. Hoe werkt dit? Bekijk de video of de Handleiding Incura Pro app - Versie 2.

Goed om te weten

Net als voorheen wordt er geen informatie opgeslagen op uw toestel. Elk scherm dat u binnen de app opent, wordt direct vanuit Incura gevuld. Zodra het scherm wordt gesloten, is de informatie niet meer op uw toestel aanwezig.

Wat is er nieuw?

Voor aanpassingen en nieuwe functionaliteiten verwijzen we naar de teksten in de beide Stores.

(9 stem(men))