Hoe maak je een patiëntdossier digitaal beschikbaar?
Geplaatst door Support1 Incura-Abakus op 29 september 2020 11:17 AM

Wil een patiënt zijn of haar dossier inzien? Of heb je een compleet (anoniem) patiëntdossier nodig voor intervisie?
Dan gebruik je het sjabloon ‘Dossierweergave’. Dit sjabloon bevat alle samenvoegvelden van het dossier voor alle disciplines. In het patiëntdossier / de behandelepisode selecteer je het sjabloon 'Dossierweergave' onder 'Correspondentie'. De disciplines die niet van toepassing zijn of de patiëntgegevens (voor een anoniem dossier) kun je verwijderen. Via het Patiëntenportaal maak je het dossier zichtbaar voor de patiënt.
Het standaard sjabloon vind je via Stamgegevens > Correspondentie > Sjablonen.

(3 stem(men))