Kennisbank
TIP - Overzichten: hoe gebruik je het overzicht Omzet(verwachting)?
Geplaatst door Administrator Winbase op 03 juni 2021 09:20 AM

Zie je soms bedragen op het overzicht Omzet(verwachting) die je niet kunt verklaren? Verwacht je een hoger bedrag dan weergegeven?
De verklaring zit in de selectiecriteria van dit overzicht:

  • Het advies is om eerst alle controlemeldingen in de facturatie op te lossen in de betreffende periode voordat je dit overzicht aanmaakt.
  • Behandelingen die nog niet klaar zijn voor facturatie omdat de facturatiestatus leeg is of ‘niet factureerbaar’ staat, waarvan de behandelstatus op ‘geagendeerd’ staat of waarbij informatie ontbreekt zoals CSI code, tarief, diagnose etc. zullen niet of onvolledig op het overzicht verschijnen. Indien het tarief ontbreekt, zal de behandeling verschijnen met tarief ‘0’.
  • Behandelingen die géén omzet genereren zoals behandelingen met agendastatus ‘verzuimd’ met de keuze om deze behandeling niet bij de patiënt in rekening te brengen, worden niet op het overzicht getoond. Indien hier wel is gekozen om de behandeling in rekening te brengen bij de patiënt, zal deze wel worden getoond.
  • Omdat dit overzicht afhankelijk is van de facturatie kun je de facturatiewizard en dit overzicht niet tegelijkertijd open hebben staan.

Zie ook de handleiding Overzichten: Omzet(verwachting), Behandelingen, Behandelingen (incl diagnose)

(0 stem(men))
Nuttig
Niet nuttig