Hoe kan de oorspronkelijke factuur van een creditfactuur worden teruggevonden?
Geplaatst door Support3 Incura-Abakus op 13 juni 2014 11:53 AM

Vanuit Beheer facturen dubbelklikt u op de creditfactuur in het overzicht. Hierdoor wordt het detailscherm van de creditfactuur geopend. Onder in beeld verschijnen de prestatieregels met de regels die zijn gecrediteerd. Wanneer u nu wilt herleiden welke oorspronkelijke factuur bij de creditfactuur hoort (deze heet de debetfactuur), klikt u op de knop ‘Gekoppelde facturen’. Deze knop vindt u in de knoppenbalk van de prestatieregels.

Een overzicht verschijnt met debet(oorspronkelijke)- en creditfacturen die aan elkaar zijn gekoppeld.