Kennisbank : FAQ > Customer Support

Vernieuwde Helpdesk
U kunt nog altijd een beroep doen op ondersteuning door onze medewerkers van Customer Support. Het op peil houden van de benodigde kennis en ervaring van onze medewerkers en het soepel draaiende houden van deze toch wel verouderde software, brengt helaas de nodige kosten met zich mee. Wij zijn dan ook genoodzaakt om vanaf 1 maart 2018 deze kosten aan u door te belasten. Indien u ondersteuning door onze medewerkers van Customer Support wenst, stuurt u een e-mail met uw vraag/probleem over (e)LogoBase naar secretariaat@winbase.nl. U ontvangt dan een offerte van de kosten. Nadat u akkoord bent gegaan met de kosten, plannen wij een afspraak met u in voor ondersteuning.

Handleidingen
Klik hier om de (e)LogoBase handleidingen te raadplegen.

Update
Klik hier om de meeste recente update van Logobase te downloaden (Versie 4.7.08). Deze update heeft geen nieuwe functionaliteiten en verlengt, als u voldoet aan de door ons gestelde voorwaarden, uw contract. 

VNC Instant Support
VNC Instant Support kunt u downloaden via de button VNC Support in de bovenste menubalk.

Maak kennis met Incura
Incura is de opvolger van (e)LogoBase: een online totaalpakket waarmee u flexibeler en efficiënter kunt werken binnen uw praktijk of instelling. Wilt u ook gebruik kunnen maken van nieuwe functionaliteiten zoals de SMS- en E-mail-Service en de Incura Pro app? Dan kunt u op elk gewenst moment overstappen, uw contract wordt dan overgenomen door Incura.

Meer weten? Neem contact met ons op voor een online demo!


Vragen aan de RAAM helpdesk? 
U kunt nog altijd een beroep doen op ondersteuning door onze medewerkers van Customer Support. Het op peil houden van de benodigde kennis en ervaring van onze medewerkers en het soepel draaiende houden van deze toch wel verouderde software, brengt helaas de nodige kosten met zich mee. Wij zijn dan ook genoodzaakt om vanaf 1 maart 2018 deze kosten aan u door te belasten. Daarnaast willen wij u er op wijzen dat u met RAAM werkt op uw lokale omgeving. Dit betekent dat u zelf verantwoordelijk bent voor de veiligheid van uw patiëntgegevens. Voor ondersteuning door onze medewerkers van Customer Support stuurt u een e-mail met uw vraag/probleem over (e)RAAM naar secretariaat@winbase.nl. U ontvangt dan een offerte van de kosten. Nadat u akkoord bent gegaan met de kosten, plannen wij een afspraak met u in voor ondersteuning.


Handleidingen

Klik hier om de (e)RAAM handleidingen te bekijken.

DigiTar tarieven
De DigiTar tarieven voor 2018 zijn beschikbaar. Klik hier voor de handleiding. 
Let op! Aan RAAM worden geen aanpassingen meer verricht.

Nieuwe Standard.mdb i.v.m. declaratie basis GGZ
Om in 2018 de basis GGZ te kunnen declareren dient u een aanpassing te doen in RAAM. U dient dit bestand te plaatsen volgens de volgende handleiding.
Let op! Aan RAAM worden geen aanpassingen meer verricht.

Update (laatste versie)
Klik hier om de meeste recente update van RAAM te downloaden (Versie 2.7.16.0). Deze update heeft geen nieuwe functionaliteiten en verlengt, als u voldoet aan de door ons gestelde voorwaarden, uw contract. 
Let op! Aan RAAM worden geen aanpassingen meer verricht.

VNC Instant Support
VNC Instant Support kunt u downloaden via de button VNC SUPPORT in de bovenste menubalk.

Maak kennis met Incura
Incura is de opvolger van (e)RAAM: een online totaalpakket waarmee u flexibeler en efficiënter kunt werken binnen uw praktijk of instelling. Wilt u ook gebruik kunnen maken van nieuwe functionaliteiten zoals de SMS- en E-mail-Service en de Incura Pro app? Dan kunt u op elk gewenst moment overstappen, uw contract wordt dan overgenomen door Incura.

Meer weten? Neem contact met ons op voor een online demo!

Van elke melding die we bij de Customer Support ontvangen, maken we een aantekening in onze administratie. Dit wordt gedaan aan de hand van een 'aanvraag'. Elke melding kent een eigen aanvraag-ID.
Na elke melding die u (via e-mail of telefoon) aan ons doorgeeft, ontvangt u een bevestigingsbericht met daarin de aanvraaggegevens: informatie omtrent de status van uw melding. Dit bevestigingsbericht wordt per e-mail aan u verzonden. 

Aanvraaggegevens: 

Aanvraag-ID: CS15844
Onderwerp: boekhouding 2019
Categorie: Algemeen
Afdeling: Customer Support
Status: Geopend

Het Aanvraag-ID is de code die aan uw melding hangt. Naar deze code kunt u in verdere communicatie altijd verwijzen. 

De afdeling geeft aan binnen welke afdeling bij Incura uw melding in behandeling wordt genomen. Het type toont u de aard van uw melding. De status geeft aan of uw melding nog in behandeling is (geopend) of dat uw melding is beantwoord en het eventuele probleem is opgelost (gesloten).

Onze Customer Support biedt u ondersteuning bij vragen over onze software. Vragen over uw computer of andere hardware vallen buiten onze dienstverlening. Wij adviseren u om hiervoor contact op te nemen met AXS ICT. Uiteraard kunt u ook uw eigen ICT dienstverlener raadplegen. Mogelijk brengen zij hier kosten voor in rekening.  

Ondersteuning Customer Support Ondersteuning AXS ict (of uw eigen ICT leverancier)
Inhoudelijke vragen over Incura Softwarepakket" Algemene PC (Windows)/Apple (Mac) vragen
  Importeren Systeem certificaat in Incura  Internetbrowser gerelateerde problemen
 Computerproblemen welke een relatie hebben met Incura
(Correspondentie, PDF reader problemen)
Algemene lokale printer problemen
  Verlengen/Exporteren Systeem Certificaat bij VECOZO
   Malware en spyware verwijderen

Om u optimale ondersteuning te kunnen bieden, is het handig dat wij op uw computer kunnen meekijken. Zo kunt u sneller geholpen worden. Voor deze directe ondersteuning maken wij gebruik van het softwareprogramma VNC Instant Support. 

VNC Instant Support
Klik op één van onderstaande links om VNC Instant Support te downloaden:

U kunt ons bereiken per e-mail, telefoon, chat en LinkedIn.

  • Voor al uw inhoudelijke vragen over Incura kunt u terecht bij onze medewerkers van de Customer Support.
  • Voor al uw algemene vragen over onze trainingen, uw huidige contract of uw factuur kunt u contact opnemen met onze medewerkers van de Backoffice.
  • Voor onder meer tarieven, systeemeisen en onze nieuwsbrief kunt u terecht op onze website, www.incura.nl.
E-mail
Telefoon
  • Customer Support & Backoffice: 088 - 946 22 73
  • Sales: 088 - 946 22 33

Chat 
Live Support (button linksboven in beeld)

LinkedIn 
Er is een besloten LinkedIn groep voor iedere discipline: Fysio, Logo, OT,  Ergo en GGZ. Binnen deze groepen kunnen Incura medewerkers en zorgprofessionals kennis met elkaar delen. Bent u klant maar heeft u nog geen toegang met uw LinkedIn profiel? Meld u dan nu aan voor de LinkedIn groep van uw discipline.
              

AFDELING

OPENINGSTIJDEN

1 september - 31 mei

1 juni - 31 augustus

CUSTOMER SUPPORT - telefoon

 

ma - wo

08.00 - 18.00 uur

08.00 - 17.00 uur

do

08.00 - 15.00 uur

08.00 - 15.00 uur

GESLOTEN i.v.m. overleg

17.00 - 18.00 uur

vr

08.00 - 17.00 uur

08.00 - 17.00 uur

CUSTOMER SUPPORT - chat

 

ma - do

18.00 - 20.00 uur

GESLOTEN

vr

GESLOTEN

GESLOTEN

BACKOFFICE

 

ma - vr

09.00 - 17.00 uur

SALES

 

ma - vr 

09.00 - 17.00 uur


Bijzondere sluitingstijden 2019

  • dinsdag 26 maart 2019 gesloten (personeelsbijeenkomst)
  • vrijdag 31 mei 2019 gesloten (dag na Hemelvaart)

Let op: elke 3e donderdag van de maand van 21.00 tot 02.00 uur vindt er onderhoud op de omgeving plaats. U kunt dan geen gebruik maken van Incura.

Noodnummer
Buiten openingstijden is er een noodnummer beschikbaar: 088 - 946 22 57. Dit nummer kunt u bellen bij acute verbindingsproblemen, die niet veroorzaakt worden door een regionale of landelijke internetstoring.

Let op: De storingsdienst biedt geen ondersteuning voor inhoudelijke vragen over Incura of het opvragen van wachtwoorden/gebruikersnamen.