Kennisbank : Handleidingen > Praktische Tips

In deze handleiding wordt uitgelegd hoe u de loginpagina van Incura kunt toevoegen als bladwijzer binnen de webbrowser van uw keuze. Bladwijzers worden ook wel favorieten of bookmarks genoemd. Het zijn allemaal benamingen voor hetzelfde fenomeen: u kunt internetadressen bewaren door de pagina’s te markeren. Zo’n markering heet een bladwijzer. Het zijn snelkoppelingen naar een website. Wanneer u op een bladwijzer klikt, komt u direct op de bijbehorende internetpagina terecht. 

tags: browser, browsers, dupliceren, google chrome, internet explorer, edge, mozilla firefox, safari, duplicatie

Het verwijderen van een behandelepisode is niet mogelijk. Officieel mag dit ook niet, omdat wettelijk is bepaald dat eerder ingebrachte dossiergegevens naderhand niet meer mogen worden aangepast. Toch bestaat er in Incura een methode om behandelepisodes in het programma dusdanig te markeren dat u er geen behandelingen meer op kan inplannen en ze niet meer meedoen in rapportagefuncties zoals de overzichten.

In de handleiding Praktische Tips wordt in hoofdstuk 15 uitgelegd hoe u behandelepisode kunt ontdubbelen/ beëindigen. Met eenzelfde methode kunt u eveneens een geheel dossier op inactief zetten, waardoor u teveel aangemaakte patiëntdossiers kunt inactiveren. 

tags: dossier verwijderen, ontdubbelen, beëindigen, sluiten, deleten.

Handleiding: Tips & tricks.

tags: praktische tips, werking behandeljournaal, uitlogtijd, standaardteksten, agb, verwijzer toevoegen, huisarts, verzuimtarief, verwijderen, extra tabblad, macros, zorgpad, kwaliteitstoets, kwaliteitsondersteuning, groepeer prestaties, notitie, notities, kwaliefy, nvlf, audit