RSS feed
Kennisbank : Multimedia
https://youtu.be/a_7iM4pACZ4
https://youtu.be/qNU2-tEma60
Dit webinar is speciaal bedoeld voor klanten die net gestart zijn met Incura. Hier kun je de video opname bekijken van het webinar: registratie in Incura [https://youtu.be/-9dXhoxuO9I] (Logo, Fysio, Ergo, OT).
Dit webinar is speciaal bedoeld voor klanten die net gestart zijn met Incura. Hier kun je de video opname bekijken van het webinar: opstart en inrichting Incura [https://youtu.be/McgXs5CfMX4] (Logo, Fysio, Ergo, OT).
Dit webinar is speciaal bedoeld voor klanten die net gestart zijn met Incura GGZ. Hier kun je de video opname bekijken die is gemaakt van het webinar: registratie in Incura GGZ [https://youtu.be/k6o6C12yxcA%20]. 
Dit webinar is speciaal bedoeld voor klanten die net gestart zijn met Incura GGZ. Hier kun je de video opname van het webinar "Opstart en inrichting Incura GGZ" [Https://youtu.be/h60jo9ppfl4] bekijken.
Begin december (6 & 9 december) hebben we twee keer het webinar "Introductie ZPM in Incura" georganiseerd. Mocht je dit webinar gemist hebben of graag nog een keer terugkijken, dan kan dat via deze link: video webinar Introductie ZPM in Incura [https://yo...
Online webinar gemist? Hier kun je de video opname bekijken van het webinar 'Online therapie met Incura' [https://youtu.be/ZWvhhEND4Mw].
Je kunt hier de video bekijken van het webinar 'Kennismaken met iMUIS in Incura' [https://youtu.be/91DoIr1MaC0].
Bekijk onze video met uitleg over de tekstverwerker! [https://youtu.be/3d5yIilBkZg]
Bekijk de korte video impressie [https://youtu.be/WGLAjh4ofPU] van KING Finance boekhouding in Incura!
JAARWERK 2021 Webinar gemist van het jaarwerk 2021? Geen nood, hieronder vindt u de linkjes naar de video opnames van alle webinars en kunt u het webinar van uw keuze op uw gemak terugkijken. * Webinar jaarwerk Logo, Fysio, Ergo, OT [https://youtu.be/m...
Basis uitleg over de facturatie Wizard van Incura.