Kennisbank : FAQ > Patiëntdossier

Om meerdere adresgegevens van patiënten vanuit Incura te genereren gebruikt u het beste het Overzicht ‘Patiënten’ (Dashboard > Overzichten > Patiënten). Het resultaat van zo’n overzicht kunt u exporteren naar bijvoorbeeld Excel. Zie hiervoor ook de handleiding Overzichten, paragraaf 1.4. Vanuit Excel kunt u vervolgens naar mogelijkheden zoeken voor het printen van meerdere etiketten. Hierin biedt Incura geen ondersteuning.

U kunt uiteraard ook overwegen om adresgegevens middels samenvoegvelden in sjablonen op te nemen, zodat u een verslag in een patiëntendossier oproept waar deze adresgegevens dan in gegeneerd worden. Dit principe gaat echter wel altijd van individuele dossiers uit. Gelijktijdig met één druk op de knop verslagen aanmaken voor meerdere patiëntdossiers is niet mogelijk.  

Bent u deze foutmelding tegengekomen? De melding is niet ernstig en verdwijnt zodra u Incura opnieuw laadt. Gebruik hiervoor de toetsencombinatie Ctrl + F5. Hierna kunt u direct verder werken. De oorzaak van de foutmelding wordt door ons onderzocht, maar door de drukte bij de Jeugd GGZ heeft dit nu een lagere prioriteit. Onze excuses voor eventueel ongemak.

 

 

Na het versturen van het ervaringsonderzoek (PREM) verschijnt in Incura de knop 'Aanlevering uitvallen' en de melding: 'controleren of aanlevering is uitgevallen' (zie de afbeeldingen in de bijlage). Dit betekent niet dat uw aanlevering mislukt is

De knop “Aanlevering uitvallen” kunt u ook lezen als 'Aanlevering intrekken' of 'Aanlevering annuleren'. Deze knop geeft dus niet aan dat uw aanlevering is mislukt, maar biedt enkel de mogelijkheid om, indien gewenst, uw aanlevering ongedaan te maken. Deze knop kunt u bijvoorbeeld gebruiken indien u bent vergeten het e-mailadres van de patiënt te noteren, waardoor de patiënt vanuit de aanbieder niet kon worden uitgenodigd. Klik in dit geval op de knop 'Aanlevering uitvallen'. Uw aanlevering wordt dan ongedaan gemaakt en u kunt de aanlevering opnieuw doen (inclusief e-mailadres).

Hetzelfde geldt voor de melding: 'controleren of aanlevering is uitgevallen'. Evenals voor de knop geldt voor deze melding dat hij niet aangeeft dat uw aanlevering is mislukt. Hij herinnert u er enkel aan dat u bij uw aanbieder kunt nagaan of de aanlevering volledig is. 

CTO-logo is een cliënttevredenheidsonderzoek voor Logopedisten. Klik hier voor de instructie om te lezen hoe u CTO-logo kunt instellen en kunt gebruiken. 

tags: ervaringsonderzoek, tevredenheidsonderzoek, onderzoek, KEO, Qualizorg, mediquest, cto, cto-logo, klantervaringsonderzoek, clienttevredenheidsonderzoek

De volgende patiëntervaringsonderzoeken zijn in Incura ingebouwd:

Incura Fysio:

 • PREM Qualiview
 • PREM Mediquest
 • PREM QDNA

Incura Logo:

 • PREM Qualiview
 • PREM Mediquest
 • PREM QDNA

Incura OT:

 • PREM Qualiview
 • PREM Mediquest
 • PREM QDNA

Incura ergo:

 • PREM QDNA

Lees in onze handleiding PREM hoe je in Incura het gebruik van een ervaringsonderzoek instelt. 

Tags: PREM, Qualiview, Mediquest, QDNA, ervaringsonderzoek, tevredenheidsonderzoek, onderzoek, patiëntervaringsonderzoek, klantervaringsonderzoek

Alle episodes zijn afgesloten. Om die reden worden de episodegegevens niet in de patiëntcockpit getoond. De patiëntcockpit toont enkel de gegevens van de meest recent aangemaakte en nog doorlopende episode.

Id 985

De conditie voor het actief zijn van een patiënt is dat er tenminste één behandelepisode moet zijn waarbij de einddatum niet is ingevuld of in de toekomst ligt.

Specifieker:

 • De periode tussen de begindatum en de einddatum van een behandelepisode geeft het bereik aan waarin afspraken in de Agenda voor deze patiënt ingepland mogen worden. Vóór de begindatum of na de einddatum kunnen voor deze behandelepisode geen afspraken worden gemaakt.
 • Een behandelepisode waarbij een einddatum is ingevuld die op vandaag of in het verleden ligt, is beëindigd en dus inactief.
 • Patiëntdossiers zijn inactief indien alle behandelepisodes die daarin zijn opgenomen beëindigd zijn.

Id 1150