Kennisbank : FAQ > Wachtwoord/inloggegevens

Wanneer in het veld 'Oud wachtwoord' wordt aangegeven dat dit niet het juiste wachtwoord is én uw wachtwoord was gereset (*), dan heeft u mogelijk niet het tijdelijke wachtwoord, maar uw vorige persoonlijke wachtwoord gebruikt. 


Wanneer uw wachtwoord werd gereset dan krijgt u altijd een mailtje met een tijdelijk wachtwoord. Dit tijdelijke wachtwoord bestaat doorgaans uit een willekeurige mix van letters, cijfers en tekens. Dit is het oude wachtwoord waar dan kennelijk om wordt gevraagd. 

Maar was uw wachtwoord gewoon verlopen en had u dus niet uw wachtwoord laten resetten, dan verschijnt het scherm om uw wachtwoord aan te passen ook. 'Oud wachtwoord' refereert dan wél naar uw eigen vorige persoonlijke wachtwoord.

In overzicht: 

 • Tijdelijke wachtwoord = door Incura gegenereerde wachtwoord dat u via de mail krijgt toegestuurd.
 • Vorige persoonlijke wachtwoord = het door uzelf verzonnen wachtwoord dat u in gebruik had vóórdat u uw wachtwoord ging wijzigen.

( * = het resetten van wachtwoorden kan alleen maar worden gedaan door de Incura-gebruiker met 'admin' achter het accountnaam of door Incura Customer Support. In beide gevallen krijgt de gebruik van wie het wachtwoord wordt gereset een e-mail op het adres dat onder Beheer > Gebruikersbeheer bij deze gebruiker staat opgegeven.)

Gerelateerde antwoorden vindt u hier.

De kans is groot dat u zich via 'Favorieten' probeert aan te melden op Incura. Door in de internetadresbalk https://login.incuraepd.nl/ in te toetsen, kunt u hoogstwaarschijnlijk wel inloggen. Ook kunt u via internetopties uw browsergeschiedenis en cookies verwijderen. Werkt dit niet, dan kunt u contact opnemen met onze Customer Support. Lees hier voor onze contactinformatie. 

Gerelateerde antwoorden vindt u hier.

 

Handleiding: Extra gebruikers activeren.

 

Let op: indien u extra gebruikers wilt activeren binnen Incura dient u dit eerst aan te vragen bij het secretariaat. Stuur o.v.v. uw klantnummer een e-mail naar secretariaat@winbase.nl en geef aan hoeveel extra gebruikers binnen Incura wil toevoegen. Zodra het aantal gebruikers is verhoogd kunt u onderstaande handleiding doorlopen. 

Vraag: Ik heb inlogcodes van Kwaliefy ontvangen. Deze codes worden echter niet correct gevalideerd bij Beheer > Globale instellingen.

Antwoord: Er zijn drie mogelijke oplossingen die dit probleem kunnen verhelpen.

1. Uw Kwaliefy wachtwoord in Incura dient gelijk te zijn aan het wachtwoord dat u heeft ontvangen na aanmelding bij Kwaliefy. Let hierbij goed op grote en kleine letters.

2. Het is mogelijk om het Kwaliefy wachtwoord te wijzigen op de Kwaliefy website. Zorg ervoor dat u dit wachtwoord ook gebruikt in Incura.

3. Uw gebruikersnaam dient te beginnen met ‘KNGF’ (zonder tekens) en wordt gevolgd door een nummer.

Vraag: Ik ben mijn Incura wachtwoord kwijt, hoe kan ik het wachtwoord herstellen?

Antwoord: Indien u geen admin-gebruiker bent dient u contact te op te nemen met de admin-gebruiker. Vaak is dit de praktijkhouder of in elk geval het contactpersoon vanuit de praktijk met Winbase.

De admin-gebruiker gaat dan vanuit het Dashboard naar Beheer > Gebruikersbeheer

   • Selecteert de betreffende gebruiker.
   • Klikt op ‘Details’.
   • Controleer of er een e-mailadres bij deze gebruiker staat ingevuld. Zo nee, eerst invullen.
   • Klik op de knop ‘Resetten wachtwoord’.