RSS feed
Nieuws
Apr
24
Onze verwerkersovereenkomst kunt u eenvoudig downloaden op onze website!
Geplaatst door Martine Huitenga op 24 April 2018 01:37 PM

Op zoek naar onze verwerkersovereenkomst?

We krijgen regelmatig de vraag of we onze verwerkersovereenkomst kunnen toesturen. Graag maken wij u er op attent dat u onze verwerkersovereenkomst zelf eenvoudig kunt downloaden op onze website. Hieronder kiest u de link naar uw discipline en daar kunt u onze verwerkersovereenkomst vinden, makkelijk toch?

Fysio | Logo | OT | GGZ | Ergo | MD


Meer lezen »Apr
24
Functionaliteiten van uw boekhouding in Incura weer volledig beschikbaar
Geplaatst door Martine Huitenga op 24 April 2018 01:15 PM

“WinBase en Intelly hebben overleg gevoerd en begrip gekregen voor de wederzijdse standpunten. Winbase en Intelly zijn tot overeenstemming gekomen en hebben afgesproken dat de functionaliteiten weer beschikbaar komen.”

We informeren u daarom graag dat de volgende functionaliteiten binnen uw boekhouding in Incura weer beschikbaar zijn:

  • Export mogelijkheden naar Excel
  • Export mogelijkheden naar audit files t.b.v. belastingdienst of accountants

Mocht u nog problemen ondervinden dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen per mail via support@incura.nl of per telefoon via 088 – 946 2273.
Voor specifieke vragen over uw boekhouding kunt u terecht bij onze boekhoudkundige specialist, Vincent van Rooij.


Meer lezen »Apr
16
AVG webinar gemist? Goed nieuws, in mei worden nog 2 webinars gehouden!
Geplaatst door Martine Huitenga op 16 April 2018 03:27 PM

Door de enorme belangstelling voor onze AVG webinars in april, hebben we opnieuw twee AVG webinars ingepland; donderdag 3 mei en dinsdag 15 mei! 


Enkele reacties deelnemers AVG webinars april 2018:

“Compliment voor de heldere en duidelijke documenten” - Janke Jullens

“Ben opgelucht, zag er enorm tegenop” – Karin Udink

Met het AVG webinar leggen we precies uit welke voorbereidingen u kunt treffen binnen uw praktijk om aan de AVG te voldoen. Ook is er tijdens dit webinar volop gelegenheid om al uw vragen te stellen over de AVG. Daarnaast kunt u als klant van Incura het praktische AVG pakket bestellen. Dit AVG pakket bestaat uit een handige set documenten, volledig toegespitst op praktijkhouders die werken met Incura.

Meer weten? Kies dan hier uw discipline:

 Oefentherapie | Fysiotherapie | Logopedie | Ergotherapie GGZ | Multidisciplinair


Meer lezen »Apr
10

Begin maart is er door de Landelijke Database Fysiotherapie (LDF) aangegeven dat er nog een aanpassing nodig is voor de aanlevering van het MKiB. Deze aanpassing is noodzakelijk ter voorbereiding op de nieuwe privacy wetgeving, AVG. 

Wat verandert er voor u in Incura?
Het huidige veld “verwijzerAGB” voldoet niet aan de richtlijnen van de AVG. Binnen Incura hebben wij dan ook besloten om dit veld in zijn geheel niet meer mee te sturen bij de aanlevering MKiB. Deze aanpassing zal eind april worden doorgevoerd binnen Incura. 

Echter, vanuit de LDF is het veld “verwijzerAGB” al per 10 april (vandaag) vervangen door het veld “verwijzer” waarbij een 2-cijferige code kan worden meegestuurd. Hierdoor is het mogelijk dat tussen 10 april en eind april afkeur zal plaatsvinden indien het veld “verwijzerAGB” aanwezig is binnen de aanlevering MKiB. We adviseren u dan ook om pas eind april MKiB aan te leveren indien u dat deze maand nog niet gedaan heeft.

 


Meer lezen »Apr
3
De declaratie- en factuurberichten (JW303) zijn nu ook beschikbaar!
Geplaatst door Martine Huitenga op 03 April 2018 04:18 PM
De declaratie- en factuurberichten (JW303) zijn nu ook beschikbaar.
Meer lezen »Apr
3
Incura ondersteunt standaard iJW2.2 voor de Jeugd GGZ!
Geplaatst door Martine Huitenga op 03 April 2018 10:20 AM

Vanaf nu is een nieuwe versie beschikbaar van Incura die de nieuwe berichtenstandaard iJW2.2 voor de Jeugd GGZ ondersteunt. Wij zullen de berichten gefaseerd beschikbaar stellen vanaf het moment dat de landelijke ‘freeze’ eindigt. Concreet betekent dit:

  • Het Verzoek om Toewijzing (VOT, JW315) en de toewijzing vanuit gemeente (JW301) zullen vanaf 13:30 uur weer bruikbaar zijn;
  • Hetzelfde tijdstip geldt voor de Start- en Stopberichten (JW305 en JW307), ook deze kunnen vanaf 13:30 uur weer gebruikt worden;
  • Voor de declaratie- en factuurberichten (JW303) zullen we een laatste verificatieslag uitvoeren zodra de freeze wordt opgeheven. Wij verwachten deze in de namiddag weer voor u beschikbaar te kunnen maken, u wordt geïnformeerd zodra dit het geval is.

Zolang de berichten niet beschikbaar zijn, geeft Incura u een melding bij het gebruik van de betreffende functies. U weet dus altijd waar u aan toe bent. Als er desondanks toch vragen zijn, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Ook kunt u de handleiding Berichtenverkeer VECOZO raadplegen.

Factureren van vaste bedragen per periode voor de Jeugd GGZ
Een belangrijke toevoeging in de nieuwe Incura release is de mogelijkheid om vaste bedragen per periode te factureren voor de Jeugd GGZ. In onze handleiding Facturatie JGGZ 2018 vindt u alle informatie over het gebruik van deze en andere facturatiewijzen voor de Jeugd GGZ.


Meer lezen »