RSS feed
Nieuws
May
8
Uitkomst klanttevredenheidsonderzoek 2019 & winnaars Bol.com kadobon!
Geplaatst door Support1 Incura-Abakus op 08 mei 2020 02:56 PM

Massaal hebben jullie gehoor gegeven aan onze uitnodiging om deel te nemen aan het Incura klanttevredenheidsonderzoek. Ongeveer de helft van alle Incura klanten heeft deze vragenlijst ingevuld en dat stellen we zeer op prijs!

Uit jullie feedback kwamen de volgende positieve punten naar voor voren:

• maar liefst 86% van onze klanten, jullie dus, zou ons aanbevelen;
• voor ons product en antwoorden op vragen over ons product, krijgen we van jullie gemiddeld een 8;


Meer lezen »May
8
Wet Cliëntenrechten wijzigingen per 1 juli 2020
Geplaatst door Support1 Incura-Abakus op 08 mei 2020 12:55 PM

Deze wet bestaat al sinds 2017 maar toen werd er een aantal zaken uitgesteld omdat die op dat moment voor veel zorgverleners te complex waren om te regelen. Ook nu hebben veel zorgverleners hier nog moeite mee, maar voor onze klanten hebben we het makkelijk gemaakt!

Maar inderdaad, je krijgt er wel weer een extra taak bij. Cliënten hadden al een inzage recht in je dossier maar vanaf 1 juli a.s. hebben zij ook recht op “elektronische inzage”. Ook dien je in het dossier een


Meer lezen »Apr
24
Update beeldbellen WeSeeDo
Geplaatst door Support1 Incura-Abakus op 24 april 2020 04:46 PM

Na de korte introductie in de afgelopen weken van WeSeeDo, is de service van het beeldbellen met WeSeeDo weer stabiel. Er is bij onze partner WeSeeDo hard gewerkt om het niveau van beeldbellen met WeSeeDo voor onze klanten naar een acceptabel niveau te brengen. Daarin is WeSeeDo sinds maandag 20 april in geslaagd. Daar zijn we uiteraard heel blij mee!

Er wordt nu volop gewerkt met WeSeeDo. Het beelbellen is door uw patiënten vaak slechts met één druk op de e-mail knop te openen. Er


Meer lezen »Apr
17
Update beeldbellen WeSeeDo
Geplaatst door Support1 Incura-Abakus op 17 april 2020 12:36 PM

Ondanks de nieuw beschikbare WinBase omgeving, constateren we dat het beeldbellen met WeSeeDo niet zonder problemen verloopt. We adviseren je als volgt:

Bij technische problemen en het niet functioneren van WeSeeDo, kun je rechtstreeks contact opnemen met de helpdesk van WeSeeDo op telefoonnummer: 085 - 273 79 77. Het gaat hier bijvoorbeeld om problemen als:

  • de verbinding die

Meer lezen »Apr
17
Nieuwste releasenotes beschikbaar (versie 4.81.0)!
Geplaatst door Support1 Incura-Abakus op 17 april 2020 10:31 AM

Deze week (week 16) zijn er aanpassingen in Incura doorgevoerd. Welke aanpassingen dit zijn, kunt u lezen in de nieuwste releasenotes!


Meer lezen »Apr
16
Nieuwe WinBase omgeving voor beeldbellen met WeSeeDo!
Geplaatst door Support1 Incura-Abakus op 16 april 2020 06:04 PM

Helaas hebben we moeten constateren dat de afgelopen twee dagen nog regelmatig problemen zijn met het beeldbellen via onze partner WeSeeDo. De oorzaak is gelukkig ontdekt door WeSeeDo. Daarom is er in overleg met hen besloten om een eigen WinBase omgeving in te richten door middel van een nieuwe URL link.

Deze eigen WinBase omgeving zorgt er voor dat uitsluitend Incura (en Abakus) gebruikers op deze omgeving gebruik maken van WeSeeDo. Daardoor verwachten we dat het beeldbellen met


Meer lezen »