RSS feed
Nieuws
Sep
6
We zijn weer bereikbaar!
Geplaatst door Michel Pasman op 06 September 2016 09:43 AM

De internet- en telefoniestoring is verholpen, u kunt ons weer bereiken via de vertrouwde kanalen. Klik hier voor onze openingstijden.


Meer lezen »Sep
6
Wij zijn momenteel niet bereikbaar
Geplaatst door Michel Pasman op 06 September 2016 09:17 AM

In verband met een internet- en telefoniestoring zijn wij momenteel niet bereikbaar. Er wordt hard gewerkt aan een oplossing, onze excuses voor het ongemak.


Meer lezen »Aug
2
Boekhoudmodule functioneert weer optimaal
Geplaatst door Michel Pasman op 02 August 2016 03:35 PM

De automatische herkenning van de tegenrekening bij het verwerken van de bankmutaties in het bankboek functioneert weer optimaal. De functies herkenning van de tegenrekening en de loep/vergrootglas zijn weer beschikbaar.


Meer lezen »Aug
1
Uw boekhoudmodule functioneert mogelijk niet optimaal
Geplaatst door Michel Pasman op 01 August 2016 12:59 PM

De automatische herkenning van de tegenrekening bij het verwerken van de bankmutaties in het bankboek functioneert mogelijk niet optimaal. Er vindt geen herkenning van de tegenrekening plaats en de loep/vergrootglas om de grootboekrekening op te zoeken wordt niet getoond.

Er wordt gewerkt aan een oplossing, wij verwachten dat de boekhoudmodule uiterlijk 3 augustus weer optimaal functioneert. Onze excuses voor het eventuele ongemak.


Meer lezen »Jul
29
Mogelijke traagheid verholpen
Geplaatst door Michel Pasman op 29 July 2016 10:30 AM

Deze ochtend vond er incidenteel onderhoud plaats bij een van onze partners. Hierdoor kan het inlogproces langer hebben geduurd dan normaal. Ook kunt u binnen Incura wat traagheid hebben ervaren. Inmiddels is deze situatie verholpen. Mocht u nog problemen ervaren, neemt u dan contact met ons op.


Meer lezen »Jul
5
Jeugd GGZ trajecten 2016 kunt u weer optimaal factureren
Geplaatst door Michel Pasman op 05 July 2016 04:20 PM

Gisteravond heeft er onderhoud op de omgeving plaatsgevonden. U kunt Jeugd GGZ trajecten, gestart in 2016, weer optimaal factureren.


Meer lezen »