RSS feed
Nieuws
Sep
6
Diagnosecode niet zichtbaar in de overeenkomst
Geplaatst door Administrator Winbase op 06 september 2021 11:02 AM

Sinds de release van versie 4.111.0 is de diagnosecode helaas niet altijd zichtbaar in de overeenkomsten.
Geen nood, want de diagnose wordt wel meegenomen in de facturatie. 

Er wordt door de afdeling Software Ontwikkeling gewerkt aan een oplossing, zodat de diagnosecode ook in de overeenkomst weer zichtbaar wordt.


Meer lezen »Aug
23
LDO: aanleveren vanuit Incura aan de Landelijke Database Oefentherapie
Geplaatst door Administrator Winbase op 23 augustus 2021 04:59 PM

Je kunt nu vanuit Incura gegevens aanleveren aan de Landelijke Database Oefentherapie (LDO). De Landelijke Database Oefentherapie (LDO) is een database waarin het Nivel in opdracht van VvOCM informatie verzamelt over oefentherapeutische zorg met als doelen een landelijke benchmark te kunnen onderbouwen, de successen van oefentherapeuten zichtbaar te maken en data voor onderzoeks- en beleidsdoeleinden te verzamelen en beschikbaar te stellen.

Het voordeel voor jou als


Meer lezen »Aug
6

Zoals eerder vermeld, heeft VECOZO in juni een nieuwsbericht gestuurd over het aanscherpen van de beveiliging door controle op IP-adressen vanaf 1 september 2021. Het is belangrijk dat u als Incura gebruiker vóór 1 september via uw persoonlijk certificaat inlogt in het VECOZO portaal. Daar kunt u aangeven dat u de software gebruikt van WinBase Software en


Meer lezen »Jul
19
Boekhouding: Vergoeding meerkosten COVID
Geplaatst door Administrator Winbase op 19 juli 2021 12:03 PM

Voor het boeken in de boekhouding van de ontvangen bedragen op de door u gemaakte meerkosten COVID kunt u het grootboek 80891: ‘Opbrengst overig’ in iMuis/KingFinance gebruiken.

Gebruikers van Intelly kunnen zelf dit grootboek aanmaken onder Financieel > Inrichting > Grootboek.  


Meer lezen »Jun
28
Binnenkort beschikbaar: vernieuwde Multi-factor Authenticatie
Geplaatst door Administrator Winbase op 28 juni 2021 03:16 PM

Veiligheid online is van het grootste belang, zeker in de zorg. Een belangrijk onderdeel hiervan is de manier van inloggen en het gebruik van Multi-factor Authenticatie. Incura biedt op dit moment al een mogelijkheid voor Multi-factor Authenticatie door middel van SMS. Wij werken hard aan uitbreiding om meerdere vormen van Multi-factor Authenticatie mogelijk te maken. Naast het inloggen met gebruikersnaam en wachtwoord kun je straks e-mail, SMS of apps zoals Microsoft Authenticator en Google


Meer lezen »May
31
Incura versie 4.104.0 is nu live, de bijbehorende releasenotes zijn beschikbaar!
Geplaatst door Administrator Winbase op 31 mei 2021 10:20 AM

Met de release van Incura versie 4.104.0 zijn er weer diverse aanpassingen doorgevoerd. Zoals de vernieuwde en verbeterde koppeling met Fytek huiswerkoefeningen voor fysiotherapie en oefentherapie.
Lees hier de bijbehorende releasenotes van Incura versie 4.104.0.


Meer lezen »