RSS feed
Nieuws
Jun
4
Maandag 8 juni | Bereikbaarheid Customer Support
Geplaatst door Support1 Incura-Abakus op 04 juni 2020 10:20 AM

Op maandag 8 juni is onze Customer Support tussen 15.00 - 16.00 uur niet bereikbaar omdat onze medewerkers dan een interne training krijgen. Met de opgedane kennis kunnen ze u weer optimaal van dienst zijn!


Meer lezen »May
26
Handig stappenplan voor probleemloos beeldbellen met je cliënt!
Geplaatst door Support1 Incura-Abakus op 26 mei 2020 05:38 PM

Speciaal voor alle Incura gebruikers die beeldbellen met WeSeeDo, hebben we nu een overzichtelijk stappenplan gemaakt in een handig formaat. Met dit stappenplan kun je eenvoudig eventuele problemen snel achterhalen als beeldbellen niet direct lukt met een cliënt. Het stappenplan kun je hier vinden.


Meer lezen »May
26
Waarnemer account mét zomerkorting!
Geplaatst door Support1 Incura-Abakus op 26 mei 2020 04:37 PM

Heb je deze zomer een waarnemer in je praktijk? Dan is het belangrijk dat je waarnemer een eigen account krijgt. Op het inlogscherm binnen Incura wordt dan onderscheid gemaakt tussen jezelf en je waarnemer. Zo kun je altijd aantonen wie welke bijzondere persoonsgegevens heeft ingezien of gewijzigd.

Je kunt nu tegen een bijzonder tarief gedurende een vaste periode van maximaal 2 maanden een extra account gebruiken binnen Incura. Profiteer ook van deze zomerkorting!


Meer lezen »May
25
Maandag 8 juni | Onderhoudswerkzaamheden servers
Geplaatst door Support1 Incura-Abakus op 25 mei 2020 10:33 AM

Wegens onderhoud aan de Incura servers kunt u op maandag 8 juni tussen 05.00 – 07.00 uur tijdelijk niet werken in uw Incura omgeving. Regelmatig onderhoud is noodzakelijk voor het optimaal laten functioneren van onze servers en we vertrouwen op uw begrip voor eventueel ongemak dat hierdoor kan ontstaan.


Meer lezen »May
15
Nieuwste releasenotes beschikbaar (versie 4.83.0)!
Geplaatst door Support1 Incura-Abakus op 15 mei 2020 12:39 PM

Deze week zijn er weer diverse aanpassingen doorgevoerd in Incura! 

  • Voor alle disciplines is nu de integratie van beeldbellen met WeSeeDo in Incura beschikbaar!
  • Voor GGZ is het nu mogelijk om de indirecte tijd vanuit de agenda bij groepsafspraken aan te passen.

Meer hierover kun je lezen in onze laatste


Meer lezen »May
8
Corona, de stand van zaken
Geplaatst door Support1 Incura-Abakus op 08 mei 2020 03:03 PM

De laatste berichten vanuit de overheid met betrekking tot de maatregelen rond het corona virus lijken een voorzichtige versoepeling te geven. Een groot deel van onze klanten heeft meteen ingespeeld op de gewijzigde omstandigheden. Een ander deel is wat afwachtend en wijzigt zijn of haar werkwijze pas later. Dat online behandelen er wel in gaat blijven als extra optie, is nu wel duidelijk. We zullen dat dan ook de komende maanden steeds verder gaan ondersteunen. Dat moet helaas tussendoor


Meer lezen »