RSS feed
Nieuws
Jul
1
Geplaatst door Quentin Celie op 01 juli 2014 04:56 PM
Incura Customer Support (Helpdesk) slaat een heel nieuw pad in!

De afgelopen tijd hebben we er bij Incura hard aan gewerkt de wachttijden van onze helpdesk te verkorten. Deze zijn inmiddels aanzienlijk korter dan enige tijd geleden. U kunt ons helpen deze nog meer te verkorten en bovendien tegelijkertijd efficiënt zelf een oplossing vinden. Via deze nieuwsbrief willen wij u op de hoogte brengen van het gebruik van onze nieuwe supportsite en u informeren over wat het voor u als klant van Incura gaat betekenen. 

Vanaf maandag 30 juni jl., zijn we gestart met een hele nieuwe manier van werken wat betreft informatievoorziening en vragen- en klachtenafhandeling. We hebben namelijk een nieuwe supportsite in gebruik genomen. De reden hiervan is het grote gebruiksgemak en de vele extra mogelijkheden die de nieuwe supportsite biedt. 


Wat betekent het gebruik van een nieuwe supportsite voor u?Via de nieuwe supportsite kunt u alle Incura Handleidingen en veel gestelde vragen (FAQ's) terugvinden, filmpjes over het gebruik van Incura bekijken, het laatste nieuws rondom Incura lezen, vragen stellen en klachten melden. Bovendien komen ook de nieuwsbrieven op deze site te staan en wordt er belangrijke informatie over eventuele calamiteiten getoond. Al deze functies zijn binnen één website te gebruiken en eenvoudig vanuit Incura te bereiken. De nieuwe supportsite is daarom heel overzichtelijk en eenvoudig in gebruik. 

Hieronder ziet u hoe de nieuwe supportsite eruit ziet.Niet al de eerder genoemde functies worden in één keer ingevoerd. Dit gebeurt in drie fases.

Deze nieuwsbrief licht de toepassingen uit de eerste fase toe.
Het is belangrijk dat u dit aandachtig leest!Hoe werkt de nieuwe supportsite (fase 1)?

Help-knop: de help-knop rechts boven in Incura: , verwijst vanaf nu naar de nieuwe supportsite. Met de eerste fase zijn de volgende twee belangrijke veranderingen in Incura doorgevoerd: 

  1. Nieuwe support-knoppen: er zijn drie nieuwe knoppen in Incura toegevoegd:   .


Help-knop

In het verleden verwees de help-knop rechts boven in Incura naar de oude supportsite. Vanaf nu verwijst deze knop naar de nieuwe supportsite. Het doel en gebruik van deze knop blijft hetzelfde. 

Nieuwe support-knoppen
De drie nieuwe support-knoppen worden toegevoegd binnen het onderdeel 'financieel' met de bijbehorende onderdelen 'facturen aanmaken', beheer facturen' en 'zoek een debiteur'. Deze knoppen verschijnen rechts boven de gele balk van Incura. Zie het rode kader in de afbeelding hieronder. 
Op het moment dat u aan het werk bent met Incura en u een vraag heeft over het gebruik ervan kunt u zelf eenvoudig een antwoord vinden aan de hand van de drie nieuwe knoppen:

  •    Deze knop verwijst naar een kort instructiefilmpje. 
  •    Deze knop verwijst naar de FAQ (veelgestelde vragen). 
  •    Deze knop verwijst naar de Incura handleidingen. 


Alle drie de knoppen verwijzen naar het betreffende onderwerp waarbinnen u zich in Incura bevindt. Bent u bijvoorbeeld bezig met het aanmaken van een factuur, dan verwijst deze knop: , naar een instructiefilmpje over facturen aanmaken, deze knop: , naar veelgestelde vragen over facturen aanmaken en deze knop: , naar de handleiding over facturen aanmaken. Op deze manier bent u gelijk bij de juiste informatie. 

In eerste instantie worden de drie knoppen enkel binnen het onderdeel 'financieel' van Incura toegevoegd. In de overige onderdelen van Incura worden deze knoppen nog niet getoond. Met fase 2 en 3 worden ook de overige onderdelen voorzien van deze knoppen. Hier wordt u te zijner tijd over geïnformeerd.

Eenvoudig zoeken en vinden met behulp van de zoekfunctie
De nieuwe supportsite beschikt over een zoekfunctie. Hiermee kunt u eenvoudig antwoorden op uw vragen vinden en hoeft u niet meer handmatig te zoeken. 

In de afbeelding hierboven ziet u de 'zoekbalk'. In deze balk kunt u aangeven waarnaar u wilt zoeken. Zodra u op 'zoeken' klikt, zoekt de supportsite binnen de gehele website naar uw zoekwoord.

Heeft u bijvoorbeeld een vraag over het aanmaken van een factuur, dan typt u in de zoekbalk 'facturen aanmaken' en klikt u op de groene knop 'zoeken'. Vervolgens ziet u alle handleidingen, veelgestelde vragen en filmpjes die (een deel) van het aanmaken van een factuur behandelen. Op deze manier vindt u eenvoudig uw antwoord en kunt u snel weer aan de slag en hoeft u niet meer lang in de wacht te staan bij onze telefonische helpdesk. Wij zorgen er bij Incura voor dat de supportsite up-to-date blijft en zodra wij nieuwe vragen binnenkrijgen deze gelijk toegevoegd worden. 

Lukt het niet om aan de hand van deze knoppen en functies binnen de nieuwe supportsite een antwoord te vinden op uw vraag, kunt u uiteraard altijd contact opnemen met onze helpdesk. 


Kortom


klik op één van de nieuwe knoppen in Incura:     en vind gelijk de juiste handleiding, FAQ of filmpje met instructies.  Zodra u aan het werk bent met Incura en ergens tegen aan loopt of er een vraag ontstaat kunt u op meerdere manieren een oplossing vinden:

  • klik op de help-knop:  en gebruik de zoekfunctie  .