RSS feed
Nieuws
Apr
22
Geplaatst door Support1 Incura-Abakus op 22 april 2021 06:21 PM

Krijg inzicht in je prestaties volgens het nieuwe Zorgprestatiemodel!

Het Zorgprestatiemodel* is vanaf 2022 de nieuwe bekostiging voor de geestelijke gezondheidszorg. De DBC’s van de Specialistische GGZ en de trajecten van de Basis GGZ worden per 1 januari 2022 samengevoegd in een nieuwe werkwijze. Met deze ‘ontschotting’ en een heldere aanpak draagt het Zorgprestatiemodel bij aan minder administratieve lasten voor jou en meer transparantie voor je patiënten!

*Dit nieuwe Zorgprestatiemodel geldt niet voor Jeugd GGZ

Weet jij eigenlijk wat het nieuwe Zorgprestatiemodel voor jouw praktijk gaat betekenen?
Nu is het vooral belangrijk om alvast inzicht te krijgen in het (financiële) effect dat dit nieuwe Zorgprestatiemodel met zich meebrengt. Door middel van een Incura ZPM simulatie, kunnen wij jou snel en duidelijk dit inzicht geven. Zodat je weet waar je met je praktijk staat.

Wat is de Incura ZPM simulatie?
Met de Incura ZPM simulatie kunnen bedragen uit je huidige registratie voor de BGGZ en SGGZ (gebaseerd op je gegevens van 2020), worden afgeleid op de ‘Zorgprestatiemodel-manier’. Speciaal met voor dit doel beschikbaar gestelde vertaaltabellen en op basis van zo actueel mogelijke tarieven. Zo krijg je grip op de financiële impact van de komst van dit model.

Wat kan de Incura ZPM simulatie jou bieden?

  • Een heldere en duidelijke Incura simulatie analyse met daarin jouw resultaten volgens het nieuwe ZPM, gebaseerd op je zorgregistraties in Incura over 2020 voor BGGZ en SGGZ
  • Een online adviesgesprek met één van onze GGZ specialisten die de simulatie analyse in een persoonlijk gesprek nader toelicht, met voldoende ruimte voor al je vragen over die analyse
  • Uiterlijk 1 augustus 2021 heb jij volledig inzicht in je resultaten volgens het ZPM en kun je tijdig de nodige voorbereidingen treffen in jouw praktijk

Wat kost de Incura ZPM simulatie voor jouw praktijk?

  • Voor praktijken tot 10 Incura gebruikers bedragen de kosten € 295,- incl. btw
  • Voor praktijken met 10 en meer Incura gebruikers bedragen de kosten 495,- incl. btw

Heb je interesse in de Incura ZPM simulatie?
Hieronder kun je je aanmelden voor de Incura ZPM simulatie. De aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst door ons verwerkt. Dus hoe sneller je aanmelding bij ons binnen is, hoe eerder je aan de beurt bent!

LET OP! Alléén indien je aanmelding voor de Incura ZPM simulatie voor 1 juni 2021 bij ons binnen is, garanderen we dat je uiterlijk 1 augustus 2021 de Incura ZPM simulatie analyse hebt ontvangen en het daarbij behorende adviesgesprek heeft plaatsgevonden.

>>> Meld je hier aan voor de Incura ZPM simulatie!