Conversatie beginnen

Waar kan ik de app downloaden?

Waar u de app kunt downloaden, is afhankelijk van het besturingssysteem van uw mobiele telefoon. Voor de iPhone is de app te downloaden in de Apple App store en voor een Android telefoon in de Google Play Store.

Let op:

iPhone/iPad

  • Uw iPhone of iPad dient minimaal iOS versie 8.02 te hebben om de app te kunnen downloaden. Uw iOS versie vindt u op uw iPhone/iPad via 'Instellingen > Algemeen > Info > 'Versie'. 
  • Voor iPhones geldt dat de app alleen werkt vanaf iPhone 4s of hoger.
  • Wanneer u op uw iPad de app wilt downloaden, dient u specifiek te zoeken naar apps die geschikt zijn voor iPhone. Uw tablet zoekt standaard waarschijnlijk naar apps specifiek bedoeld voor tablets. De app is echter primair ontwikkeld voor de telefoon. Links bovenin op uw iPad ziet u enkele filters genoemd waaronder ‘alleen iPad’. Tikt u met uw vinger op ‘Alleen iPad’ dan verschijnen er twee keuzes. Verander de keuze naar ‘Alleen iPhone’. Nu zal de app wel verschijnen en kunt u deze downloaden.

Android telefoon/tablet

  • Uw telefoon dient voorzien te zijn van versie 5 of hoger. Hoe u op uw telefoon kunt vinden welke versie u heeft, is afhankelijk van het type telefoon. Echter, heeft u niet versie 5 of hoger dan wordt de app niet in de Google Play Store gevonden/getoond. Voor toestellen die ouder zijn dan 3 jaar is dit al snel het geval.
  • Meestal is de app op een tablet niet in de Google Play Store te vinden.

NB: Op Microsoft Windows Mobile, RIM BlackBerry OS, Nokia Symbian en Xiaomi MIUI wordt de app niet ondersteund.

Bestanden kiezen of sleep bestanden hierheen
Was dit artikel nuttig?
Ja
Nee
  1. Systeembeheer

  2. Geplaatst

Opmerkingen