Conversatie beginnen

Hoe veilig is het gebruik van de app?

Het gebruik van de app is veilig. De inlogprocedure gaat via uw inloggegevens van uw desktop versie met een éénmalige sms als extra controle.
Deze sms controle verloopt via uw mobiele nummer dat al in het systeem bekend is. Vervolgens kunt u met een eigen pincode de app beveiligen. Dus een niet makkelijk te raden pincode is hierbij belangrijk. Ook kan de vingerafdruk gekozen worden voor het inloggen in de app.

Bovendien moet u het gebruik van de app eerst instellen in uw desktop versie. Hoe u de app activeert, leest u in de handleiding in hoofdstuk 1 'App activeren'. Zodra u deze toegang heeft geactiveerd, kunt u binnen uw desktop versie expliciet toegang geven aan elke medewerker die gebruik wil maken van de app.
Tot slot is de app zo gebouwd dat er geen gegevens permanent worden opgeslagen op uw telefoon. Deze veiligheidsmaatregel is genomen om te borgen dat patiëntgegevens, in geval van verlies of diefstal van de apparatuur, voor derden niet beschikbaar zijn. Dit betekent wel dat u altijd online moet zijn wilt u de app kunnen gebruiken.

Bestanden kiezen of sleep bestanden hierheen
Was dit artikel nuttig?
Ja
Nee
  1. Systeembeheer

  2. Geplaatst

Opmerkingen