Conversatie beginnen

Ik heb een factuur waarvan de status Vecozo niet wordt bijgewerkt; waardoor komt dat?

Dit kan meerdere oorzaken hebben:

  • Bij het openen van Beheer facturen wordt de status Vecozo niet automatisch bijgewerkt. Dit is bewust gedaan. Hiermee wordt voorkomen dat de server bij Vecozo overbelast raakt. Door op de knop ‘Bijwerken Vecozo’ te klikken werkt u de status bij.
  • Is de service van Vecozo überhaupt beschikbaar? Er kan een storing of onderhoud zijn op Vecozo. Dit kan tot gevolg hebben dat de status Vecozo niet werd bijgewerkt. Advies is om even een dag te wachten en daarna nog eens bij te werken (zie eerste punt).
  • Controleer de ‘Status factuur’. Wellicht is de factuur nooit ingediend.. Door te dubbelklikken op de factuur komt u in het detailscherm terecht. Indien daar achter de ‘Status factuur’ geen ‘Ingediend’ staat, heeft de factuur uw systeem niet verlaten. Vecozo heeft de factuur dus niet ontvangen. Indien de status van de factuur ‘Definitief’ is, dan is hij nog niet aangeboden aan Vecozo. U vindt deze factuur terug in stap 4 van de Facturatiewizard. Ga naar Dashboard > Facturen aanmaken > pas de selecties in stap 1 zó aan dat de factuur in kwestie hier binnen valt en klik net zo vaak op de ‘Volgende’ tot u in stap 4 terecht komt. Dien de factuur alsnog in.
Bestanden kiezen of sleep bestanden hierheen
Was dit artikel nuttig?
Ja
Nee
  1. Systeembeheer

  2. Geplaatst

Opmerkingen