Conversatie beginnen

In de overeenkomst worden twee aanvullende verzekeringspakketten getoond.

De registratie van dubbele aanvullende verzekeringspakketten (AV-pakketten) verloopt automatisch en is inherent aan wat er bij Vecozo aan AV-pakketten staat geregistreerd.

Bijvoorbeeld: Een werknemer bij een dakdekkersbedrijf is privé aanvullend verzekerd. Maar, tegelijkertijd heeft zijn baas zijn werknemers ook aanvullend verzekerd vanwege de aard van de werkzaamheden. Beide pakketten kunnen in zo’n geval dekking opleveren voor de zorg die u levert. Hierdoor verschijnen er twee overeenkomstregels bij het aanmaken van een overeenkomst. In dit geval kan Incura niet beslissen vanuit welk pakket vergoed moet worden.

Incura biedt wel de mogelijkheid om in de overeenkomsten de volgorde van de aanvullende pakketten die worden getoond aan te geven. Behandelingen worden meestal vergoed vanuit het bovenste AV-pakket in de overeenkomst. Door op de overeenkomstregel te dubbelklikken kunt u aangeven via welk AV-pakket uw behandelingen vergoed moeten worden. Om dit aan te geven dient u bij het betreffende pakket een 1 te plaatsen in het veld ‘Prio’.

Een pro-actief controlemiddel om patiënten met dubbele AV-pakketten op te sporen vindt u via Beheer > Administratieve functies > Overzicht overeenkomsten met dubbele aanvullende verzekeringen. Klikt u daar op de knop ‘Start verwerking’ dan draait Incura een lijst uit met alle dubbele AV-pakketten van uw actieve patiëntdossiers. 

Bestanden kiezen of sleep bestanden hierheen
Was dit artikel nuttig?
Ja
Nee
  1. Systeembeheer

  2. Geplaatst

Opmerkingen