Conversatie beginnen

Hoe verwijder ik Malware van mijn pc?

Voor het verwijderen van Malware kunt u in de meeste gevallen terecht bij een systeembeheerder in uw omgeving of een gespecialiseerde computerwinkel. Incura Customer Support kan dit niet voor u doen. Dit valt buiten onze service. Ook wanneer het betekent dat u Incura niet kan gebruiken omdat Malware op uw computer de werking ervan belemmerd. U zult Malware moeten laten verwijderen door iemand die daar de expertise voor in huis heeft.

Wij hebben echter wel goede ervaring met het programma Malwarebytes. Dit programma kunt u vergelijken met een anti-virusprogramma. Net zoals een anti-virusprogramma zoveel mogelijk virussen weert van uw pc kunt u met Malwarebytes proberen om Malware van de pc te verwijderen. U kunt gratis het programma Malwarebytes downloaden via deze link: www.malwarebytes.org .

Let op: Evenals met anti-virusprogramma’s is er geen 100% garantie dat Malwarebyes de Malware ook echt van uw computer kan verwijderen. Daarom kunt u zich toch het beste wenden tot een computerwinkel of een anders persoon die gespecialiseerd is in het verwijderen van de Malware.

Bestanden kiezen of sleep bestanden hierheen
Was dit artikel nuttig?
Ja
Nee
  1. Systeembeheer

  2. Geplaatst

Opmerkingen