Conversatie beginnen

Melding: "Aanlevering uitvallen"

Na het versturen van het ervaringsonderzoek (PREM) verschijnt in Incura de knop 'Aanlevering uitvallen' en de melding: 'controleren of aanlevering is uitgevallen' (zie de afbeeldingen in de bijlage). Dit betekent niet dat uw aanlevering mislukt is

De knop “Aanlevering uitvallen” kunt u ook lezen als 'Aanlevering intrekken' of 'Aanlevering annuleren'. Deze knop geeft dus niet aan dat uw aanlevering is mislukt, maar biedt enkel de mogelijkheid om, indien gewenst, uw aanlevering ongedaan te maken. Deze knop kunt u bijvoorbeeld gebruiken indien u bent vergeten het e-mailadres van de patiënt te noteren, waardoor de patiënt vanuit de aanbieder niet kon worden uitgenodigd. Klik in dit geval op de knop 'Aanlevering uitvallen'. Uw aanlevering wordt dan ongedaan gemaakt en u kunt de aanlevering opnieuw doen (inclusief e-mailadres).

Hetzelfde geldt voor de melding: 'controleren of aanlevering is uitgevallen'. Evenals voor de knop geldt voor deze melding dat hij niet aangeeft dat uw aanlevering is mislukt. Hij herinnert u er enkel aan dat u bij uw aanbieder kunt nagaan of de aanlevering volledig is. 

aanlevering_uitvallen0.png

 1. 3 KB
 2. Bekijken
 3. Downloaden

aanlevering_uitvallen1.png

 1. 34 KB
 2. Bekijken
 3. Downloaden

aanlevering_uitvallen2.png

 1. 84 KB
 2. Bekijken
 3. Downloaden
Alles downloaden
Bestanden kiezen of sleep bestanden hierheen
Was dit artikel nuttig?
Ja
Nee
 1. Systeembeheer

 2. Geplaatst
 3. Geüpdatet

Opmerkingen