Conversatie beginnen

Formulier op ‘Vervallen’ gezet. Wat nu?

Of er nu met opzet voor is gekozen of dat het per ongeluk is gebeurd, het op ‘Vervallen’ zetten van een formulier is niet omkeerbaar. Het doel van een formulier op status 'Vervallen' zetten, is dat u niet meer wilt dat dit formulier meedoet in het dossier. Het formulier blijft echter om bijvoorbeeld juridische redenen altijd in het dossier benaderbaar. Formulieren die op ‘Definitief’ staan kunt u nog wel wijzigen door op de knop ‘Wijzigen’ te klikken, maar met ‘Vervallen’ is dat niet mogelijk.

Toch zult u in de meeste gevallen het formulier opnieuw willen aanmaken. Dit doet u als volgt:

Klik in het Zorgpad op de knop ‘Ontkoppelen’ om de gekoppelde richtlijn uit het Zorgpad los te maken. Let op: de gegevens die u in de verschillende stappen heeft ingevuld gaan niet verloren, deze blijven bewaard in het mapje ‘Formulieren’ (links in het menu onder de Behandelepisode).

Vervolgens klikt u in het Zorgpad op de knop ‘Koppelen’ om dezelfde richtlijn die u had verwijderd weer te koppelen.
Terwijl u de richtlijn weer aan het Zorgpad koppelt zal Incura het ontbrekende formulier (degene die u had laten vervallen) opnieuw als leeg formulier toevoegen.

Links in het dossier onder ‘Formulieren’ zult u nu tweemaal eenzelfde formulier tegenkomen: 1) het formulier dat u had laten vervallen en 2) een nog geheel leeg formulier met dezelfde naam als degene die u had laten vervallen. 

Bestanden kiezen of sleep bestanden hierheen
Was dit artikel nuttig?
Ja
Nee
  1. Systeembeheer

  2. Geplaatst

Opmerkingen