Conversatie beginnen

Waarom wordt bij het wijzigen van mijn wachtwoord het 'oude wachtwoord' niet geaccepteerd?

Wanneer in het veld 'Oud wachtwoord' wordt aangegeven dat dit niet het juiste wachtwoord is én uw wachtwoord was gereset (*), dan heeft u mogelijk niet het tijdelijke wachtwoord, maar uw vorige persoonlijke wachtwoord gebruikt. 


Wanneer uw wachtwoord werd gereset dan krijgt u altijd een mailtje met een tijdelijk wachtwoord. Dit tijdelijke wachtwoord bestaat doorgaans uit een willekeurige mix van letters, cijfers en tekens. Dit is het oude wachtwoord waar dan kennelijk om wordt gevraagd. 

Maar was uw wachtwoord gewoon verlopen en had u dus niet uw wachtwoord laten resetten, dan verschijnt het scherm om uw wachtwoord aan te passen ook. 'Oud wachtwoord' refereert dan wél naar uw eigen vorige persoonlijke wachtwoord.

In overzicht: 

  • Tijdelijke wachtwoord = door Incura gegenereerde wachtwoord dat u via de mail krijgt toegestuurd.
  • Vorige persoonlijke wachtwoord = het door uzelf verzonnen wachtwoord dat u in gebruik had vóórdat u uw wachtwoord ging wijzigen.

( * = het resetten van wachtwoorden kan alleen maar worden gedaan door de Incura-gebruiker met 'admin' achter het accountnaam of door Incura Customer Support. In beide gevallen krijgt de gebruik van wie het wachtwoord wordt gereset een e-mail op het adres dat onder Beheer > Gebruikersbeheer bij deze gebruiker staat opgegeven.)

Gerelateerde antwoorden vindt u hier.

Bestanden kiezen of sleep bestanden hierheen
Was dit artikel nuttig?
Ja
Nee
  1. Systeembeheer

  2. Geplaatst

Opmerkingen