Conversatie beginnen

BGGZ veranderen naar SGGZ (of andersom)

Om een Behandelepisode van GGZ-typering BGGZ om te zetten naar SGGZ (of andersom) dan doorloopt u hiertoe de volgende stappen:

 1. Open het betreffende patiëntdossier.
 2. Klik op de Behandelepisode waarbij u de GGZ-typering wilt veranderen.
 3. Klik 'Zorgpad'.
 4. Open het trajectformulier (BGGZ traject/SGGZ traject) door erop te dubbelklikken.
 5. Klik op de knop 'Vervallen' en keer terug naar het Zorgpad.
 6. Klik op de knop 'Ontkoppelen'. 
 7. Er verschijnt een pop-up met daarin genoemd de 'macros' die gekoppeld zijn. Klik hier eenmalig op de regel waarin staat 'BGGZ/SGGZ traject' en klik op de knop 'OK'.
 8. Het Zorgpad is nu leeg. Schrik niet(!): u bent geen gegevens kwijt. De eerder genoteerde gegevens in het trajectformulier en andere stappen werden netjes opgeslagen in het mapje 'Formulieren' (links in beeld).
 9. Klik nu op de knop '+ GGZ traject'. 
 10. De pop-up 'Type GGZ traject' verschijnt met daarin de vraag: "Wat voor een GGZ traject wilt u toevoegen?". Maak hierin uw keuze en klik op de knop 'Ok'.
 11. In het Zorgpad ziet u nu het nieuwe GGZ traject verschijnen.

NB: om deze situatie compleet te maken, wilt u wellicht nog gegevens van het eerdere Trajectformulier overnemen. U vindt dit eerdere formulier in de map 'Formulier', onder de Behandelepisode.  Stonden daarop ook activiteiten geregistreerd die u wenst over te nemen naar het nieuwe Trajectformulier? Dit kan enkel door de activiteiten één voor één uit het oude traject te verwijderen en deze opnieuw in te brengen onder het nieuwe traject. 

tags: wijzigen, veranderen, omzetten

 

Bestanden kiezen of sleep bestanden hierheen
Was dit artikel nuttig?
Ja
Nee
 1. Systeembeheer

 2. Geplaatst
 3. Geüpdatet

Opmerkingen