Conversatie beginnen

2015 - Releasenotes Incura update november

Sinds 18 november is er weer een nieuwe versie van Incura beschikbaar. Hiermee is Incura wederom verbeterd en uitgebreid!

Let op: deze nieuwe versie met onderstaande functionaliteiten wordt niet op alle Incura omgevingen tegelijk doorgevoerd. Inmiddels beschikken alle klanten wel over de SMS- en E-mail-Service. Uiterlijk 8 december zijn alle omgevingen bijgewerkt.

Wat is er nieuw?

  1. SMS- en E-mail-Service
  2. Aantal afspraak minuten meegroeien
  3. Incura Pro app agenda verbetering 
  4. Koppeling MIJNfysio

1. SMS- en E-mail Service
De SMS- en E-mail-Service is een nieuwe service die is ingebouwd in Incura. Deze service geeft u de mogelijkheid om automatisch een SMS en/of e-mail te versturen ter bevestiging van afspraken. Op deze manier kunt u het verzuim van afspraken zoveel mogelijk beperken. Ook is het mogelijk om automatisch een bericht te sturen wanneer u wegens omstandigheden genoodzaakt bent om afspraken af te zeggen (bijvoorbeeld bij ziekte).

  • U kunt ervoor kiezen om dit voor alle patiënten in te stellen of om dit per patiënt in te stellen.
  • Er zijn geen activering- of abonnementskosten verbonden aan de SMS- en E-mail-Service, u betaalt alleen de kosten per verstuurd bericht (tarieven vindt u binnen Incura en op www.incura.nl). 
  • U kunt de service op ieder gewenst moment aan- en uitzetten.

Meer informatie vindt u in de Handleiding SMS- en E-mail-Service

Let op: er worden nu geen berichten verstuurd over afspraken die u maakt, wijzigt of annuleert via de Incura Pro app. Op korte termijn zal de SMS- en E-mail-Service ook beschikbaar zijn voor afspraken via de app.

2. Aantal afspraak minuten meegroeien
Via Praktijkinstellingen kunt u tegenwoordig instellen of u prestatiecodes die in afspraken in de Agenda zijn opgenomen, wilt laten meegroeien indien u de tijdsduur van de afspraak aanpast. Dit is met name handig voor ergotherapeuten waarbij de prestaties per 15 minuten worden afgerekend. Als u gebruikmaakt van Incura GGZ gaat het niet om prestatiecodes, maar om het mee laten groeien van directe tijd. Meer informatie over dit onderwerp vindt u in de volgende handleidingen:

3. Incura Pro app agenda verbetering
Voorheen werd bij het inplannen van een afspraak via de Incura Pro app een afspraak met de status ‘Nagekomen’ ingeschoten. Dit probleem is opgelost. Nu wordt bij het maken van een afspraak binnen de app de standaard behandelstatus vanuit de ‘Praktijkinstellingen’ overgenomen.

4. Koppeling MIJNfysio
De koppeling met MIJNfysio is nu beschikbaar binnen Incura Fysio. Klik hier voor meer informatie.

Bestanden kiezen of sleep bestanden hierheen
Was dit artikel nuttig?
Ja
Nee
  1. Systeembeheer

  2. Geplaatst

Opmerkingen