Conversatie beginnen

(e)RAAM Klantenservice

Vragen aan de RAAM helpdesk?
U kunt nog altijd een beroep doen op ondersteuning door onze medewerkers van Customer Support. Het op peil houden van de benodigde kennis en ervaring van onze medewerkers en het soepel draaiende houden van deze toch wel verouderde software, brengt helaas de nodige kosten met zich mee. Wij zijn dan ook genoodzaakt om vanaf 1 maart 2018 deze kosten aan u door te belasten. Daarnaast willen wij u er op wijzen dat u met RAAM werkt op uw lokale omgeving. Dit betekent dat u zelf verantwoordelijk bent voor de veiligheid van uw patiëntgegevens. Voor ondersteuning door onze medewerkers van Customer Support stuurt u een e-mail met uw vraag/probleem over (e)RAAM naar secretariaat@winbase.nl. U ontvangt dan een offerte van de kosten. Nadat u akkoord bent gegaan met de kosten, plannen wij een afspraak met u in voor ondersteuning.


Handleidingen

Klik hier om de (e)RAAM handleidingen te bekijken.

DigiTar tarieven
De DigiTar tarieven voor 2018 zijn beschikbaar. Klik hier voor de handleiding.
Let op! Aan RAAM worden geen aanpassingen meer verricht.

Nieuwe Standard.mdb i.v.m. declaratie basis GGZ
Om in 2018 de basis GGZ te kunnen declareren dient u een aanpassing te doen in RAAM. U dient dit bestand te plaatsen volgens de volgende handleiding.
Let op! Aan RAAM worden geen aanpassingen meer verricht.

Update (laatste versie)
Klik hier om de meeste recente update van RAAM te downloaden (Versie 2.7.16.0). Deze update heeft geen nieuwe functionaliteiten en verlengt, als u voldoet aan de door ons gestelde voorwaarden, uw contract. 
Let op! Aan RAAM worden geen aanpassingen meer verricht.

VNC Instant Support
VNC Instant Support kunt u downloaden via de button VNC SUPPORT in de bovenste menubalk.

Maak kennis met Incura
Incura is de opvolger van (e)RAAM: een online totaalpakket waarmee u flexibeler en efficiënter kunt werken binnen uw praktijk of instelling. Wilt u ook gebruik kunnen maken van nieuwe functionaliteiten zoals de SMS- en E-mail-Service en de Incura Pro app? Dan kunt u op elk gewenst moment overstappen, uw contract wordt dan overgenomen door Incura.

Meer weten? Neem contact met ons op voor een online demo!

Bestanden kiezen of sleep bestanden hierheen
Was dit artikel nuttig?
Ja
Nee
  1. Systeembeheer

  2. Geplaatst
  3. Geüpdatet

Opmerkingen