Conversatie beginnen

2017 - Releasenotes 20 juli

Op 20 juli hebben wij een aantal verbeteringen doorgevoerd in Incura. In deze releasenotes kunt u zien welke verbeteringen dat zijn.

 • 'Alleen eigen agenda tonen' vervangen door 'Beperkt agenda's tonen'
  U kunt nu zelf kiezen welke agenda's u bepaalde medewerkers wilt laten zien. Via Beheer > Gebruikersbeheer > dubbelklikken op een gebruikersaccount kunt u nu onder het kopje 'Functie autorisaties' kiezen voor de optie 'bepee

  Let op: Kunt u de boekhouding niet meer openen? Controleer in dit geval of uw browser pop-ups blokkeert. Google Chrome blokkeert namelijk standaard pop-ups (rechtsboven vindt u een icoontje waarmee u de pop-ups kunt toestaan).
 • Nieuw Overzicht: ‘Afspraaktypes’
  Met het nieuwe overzicht ‘Afspraaktypes’ is het mogelijk om per medewerker het aantal uren te dat besteed is aan een bepaald afspraaktype te bekijken. Om hiervan gebruik te kunnen maken, dient de gebruiker bij het betreffende overzicht geautoriseerd te worden. Dit doet u als volgt: 
Beheer > Gebruikersbeheer > Dubbelklik op medewerker > Selecteer Overzichten beheerder > Dubbelklik op 'Blad’-icoontje

Fysio, Logo, OT & Ergo

 • Meerdere Hoofddoelen in Behandelplan
  Vanaf nu is het mogelijk om binnen het formulier Behandelplan meerdere hoofddoelen aan te maken. Via de knop ‘Nieuw hoofddoel’ maakt u eenvoudig een extra hoofddoel aan.

Fysio & OT

 • Uitbreiding Overzicht Spiegelinformatie
  Aan het overzicht ‘Spiegelinformatie’ is de optie ‘Toon per hoofddiagnosegroep’ toegevoegd. Met dit overzicht raadpleegt u het aantal patiënten, het aantal behandelepisodes en het aantal zittingen per hoofddiagnosecodegroep (dit zijn de laatste 2 cijfers van de diagnosecode, de zgn. pathologiecodes) binnen een periode naar keuze.
Logo
 • Verwachtingen Patiënt
  Het veld ‘verwachtingen patiënt’ vindt u nu bovenaan het formulier 'Anamnese'.  
Bestanden kiezen of sleep bestanden hierheen
Was dit artikel nuttig?
Ja
Nee
 1. Systeembeheer

 2. Geplaatst

Opmerkingen